![]() |
|
Yeni Peugeut 206 Feline 1.4 8v aldımlütfen yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206feline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206feline
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 21:09 |
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce Peugeut 206 Feline 1.4 8V 55 HB Benzinli manuel vites alarak aranıza katıldım.İlk arabam olduğu için çok heyecanlıyım.Aracı çok beyenerek aldım.Araç 87.000 olup abilerimin tavsiyesi üzerine aracı alır almaz triger setini devir daim pompasını özel servise değiştirdim.Birde balataları aldığım kişi yağı ve filitrelerini yeni değiştirdiğini söyledi.Bunun için değiştirimedi.
İlk aldığımda depoyu fulledim ve 153 km uzun yol gittikten sonra yeniden fulledim 53 TL daha benzin aldım Benzinin litresi 4.25 idi hesabıma göre uzun yolda 12,5 LT ve 0,35 TL yakmış oluyor.Bana çok gibi geldi? Fikirlerinizi söylermisniz çok mu? ne yapmam lazım?
En son fulledikten sonra 95 km sehir içi kullanım yaptım depo tam olarak çeğrek azaldı.Acayip moralim bozuldu. Lütfen acil yardım.
Birde LPG taktırmayı düşünüyorum hangi marka taktırayım.Yakıt tüketimim kaç düşer
Lütfen yadımlarınızı bekliyorum
|
|
2006 Peugeut 206 Feline 1.4 8V 55 hb Benzinli
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaj balatasını kontol ettirin,fren balatalarını kontrol ettirin sıkıyormu diskleri.Filtleri kontrol ettirin.Belli olmaz insan oğlu.
![]() |
|
![]() |
|
206feline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206feline
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşşekürler yavuz 25
Sanırım internette bir yerde okudum.Aracı bilgisayara bağlayıp fazla yaklıt tüketimi yapan bölümü çıkartıyorlar böyle birsey var gerçekten.Acaba bunu sadece yetkili servisler mi yapıyor maliyeti ne kadar?
Acaba araca bakım yaptırmdaan direk lpg taktırsan düşer mi? Yada gaz takıldıktan sonra bu bakımlar yapılabilir mi? malum aracı yeni alınca baya bir borca girdim de.
Sizde en ekonomik ve doğru çözüm hangisi?
|
|
2006 Peugeut 206 Feline 1.4 8V 55 hb Benzinli
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
araş aşırı yakıyor. kullanım hatası mı yapıyosun acaba?
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
abim sakin kullanımda yakıt tüketimini doğru bir şekilde ölçsen daha iyi olur.
![]() |
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
uzun yolda 12,5 lt. mi? 6 silindir olmasın 206 :))
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
en iyi ölçüm benzini bitir tamamen sonra al 50 liralık benzin depodada 5 lt su şişesinde benzin bulundur bittiği yerde koy bu şekilde yap öyle konuşalım :D
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
bencede çok yakıyor benimkide 35 krş yakıyo km'de ama benimki otomatik normal diye düşünüyorum
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
anilkaptan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anilkaptan
bende feline 75 beygir var aynı soruna benzer bir sorun benim araçtada oldu götürmedik servis kalmadı ama kurcalatmadan aklıma yatabilecek fikirler alarak bir arkadaşım birini önerdi selamıyla gittim aracın bujilerini söktü birinin sağlıklı çalışmadığını gördü bobin değişecek dedi değiştirdik 1 hafta dene tekrar aynı sorun olursa gel dedi aynı sorun devam etti buji ye gelen elektrik kablosu hafif temassızlık yapıyormuş o arızayı giderdikten sonra önceki sökülen bobini yerine taktı sorun sona erdi şimdi km de 19.ookr 22.ookr yakıyor araca gaz taktırmanın yakıtta bir avantajı yok hayırlı olsun...
|
|
benim feline'm
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |