![]() |
|
306 otomatik şanzıman sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 11:55 |
selamın aleyküm ustalarım abilerim arkadaşlarım. yeni bir araç aldım (''96500 km.de 2001 peugeot 306 platinum BVA'') ve bu ömürlük yağ mantığı ile bugüne kadar otomatik şanzıman yağının değiştiğini hiç sanmıyorum. şimdi gelelim benim sorularıma
* kaç litre şanzıman yağı almam gerekiyor? ** düşündüğüm yağ TOTAL FLUIDE AT 42 doğru mudur? *** şanzımanda değiştirmem gereken filtre mevcut mu? **** motor soğuk iken arabayı çalıştırır çalıştırmaz hareket edersem şu malum arıza lambaları yanma olayı oluyor kontağı kapatıp tekrar açtığımda bir daha yapmıyor.fakat hareket etmeden önce 30 saniye kadar aracımı çalıştırıyorum aracı hareket ettirmeden 15 saniye R konumunda 15 saniye D konumunda aracı çalıştırdığım zaman hata vermiyor. yağ seviyesi düşük olduğu için basınç sorunu bunu yapar mı yoksa daha büyük bir arıza olabiliri mi? vereceğiniz cevaplar ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |