![]() |
|
sağ arka kapı merkezi kilit sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 20:55 |
arkadaşlar bu sabahtan beri forumda arıyorum ama bahsi geçen konularda sorun hep kapıların kapanıp tekrar açılması. benim sorunum biraz farklı. dün anahtarın kumandasıyla kapıları açtım ama sağ arka kapıdan binecek olan arkadaşım kapının açılmadığını söyledi. tekrar kapatıp açtım diğer tüm kapılar açılıdı ama sağ arka kapı açılmadı. tam tersini denedim kapılar açıkken sağ arka killidi içerden elle açtım ve bu kez anahtarla kapatmayı denedim bu kezde diğer tüm kapılar kilitlendi ama sağ arka kapı kapanmadı. yani kısacası araba sanki sağ arka kapı yokmuş gibi davranıyor arkadaşlar :) aramızda böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı? veya bu sorunun çözümünü bilen bir arkadaşım yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler..
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlaşılan o kapıdaki çekme itme pimi kilit kısmından çıkmış gibi geldi. Büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o kapının motoru yanmıştır. 70 tl sıkışmış, sanayiye bir ara uğra oradan alsınlar. geçmiş olsun
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer kapının elektrik tesisatında bir problem yoksa.Kapının merkezi kilit motoru arızalıdır.
![]() |
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için.. hafta sonu ilgilenicem artık. inşallh söylediğiniz gibi basit bir şeydir.
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |