![]() |
|
peugeut 206 sanroof camı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onur163 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 Saat 12:01 |
arkadaşlar yeni bi pejo 206 aldım ancak sanruoof camını uçurmuşlar servise sordum 1,400 tl dedi uygun fiyata bulabilceğimiz bi yer varmıdır?
|
|
...hız yaşam kaynağıdır...
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bulma şansın zor ama sen yinede çıkmacılara sor.
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok zor. izmirde dene şansını
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
camın başına ne gelmiş?Onu bilsek daha iyi olur.Tutma yerleri varmı falan.
|
![]() |
|
onur163 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
camın herseyi sağlam motoru filan sorunsuz çalışıyor ancak camı yok işte bende izmirde okuyorum zten izmirde 3.sanayide çok cıkmacı varmıs herkez bulursun diyo ancak ben belki elinde olan biri vardır diye düşündüm
|
|
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Efe ile irtibata geçin..
|
|
![]() |
|
efeye sordum da yok dedi
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Biraz zor bi iş ara bul taktır felan Allah kolaylık versin kardeş...
|
|
![]() |
|
racer50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
kardeş sunroof camını şuan konya 2.organıze sanayısınde üretip satısını gerceklestırıyorlar ben bizzat gıdıp aldım benımkını çaldıklar 350tl de para verdım gecen sene bu zamanlar mukemmele yakın işçilikleri var arastır kesın bulursun
|
|
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
|
![]() |
|
sanroof camını bi bulsam taktırması kolay da bulmak sıkıntı işte :) |
|
|
|
![]() |
|
peki konyada kı iş yerine ulasabilceğimiz bi telefon numarası varmıdır sende
|
|
|
|
![]() |
|
racer50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
dostum tek hatırladığım konya mevlana cam (netten aratıp telıne ulasabılırsın) ordan yönlendirdiler belkı arayıp sorarsan yardımcı olacaklardır
|
|
|
|
![]() |
|
buldum numarasını 0536 611 21 11 buymus yazayımda arayanlar olursa bilgilensin hem
|
|
|
|
![]() |
|
hadi gözün aydın kardesım
|
|
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
yahu bu cam çalınan birşeymiymiş.İlk defa duyuyroum ha.
![]() |
|
![]() |
|
aynen çalıyolarmış ya bende duydum
|
|
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
1500 tl olunca çalıyorlar malesef parçacılara 700-1000 tl den satıyor adiler
|
|
![]() |
|
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
Bu 206 camı uçuyo,çalınıyo başına hep bi felaketler geliyo en güzeli komple cam tavan yaptırmak açtırmadan öyle takılcaksın dert yok tasa yok :)
|
|
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
|
![]() |
|
çıkmacı adam bile 800 tlde diyosa tabi çalarlar |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |