![]() |
|
Peugeot partner orjinal makyajsız kasa stopu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rec.o ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2012 Saat 10:43 |
Elimde çift olarak mevcuttur orjinaldir soldakşinde ufak bir çiik vardır onuda pasta alır galiba denemedim çiftine 30 tl istiyorum.alıcıya şimdiden hayırlı olsun..
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çift açılır kapı mı? tek açılır kapı mı? onu belirtirsen daha iyi olur
![]() |
|
![]() |
|
rec.o ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Stoplar üniversal diye biliyorum ikisinede oluyor :) Çift sürgülü benimki :) fark varsa dogal olarak çift sürgüdür..
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bagaj kapısı olarak çift açılır kapılı mı , yoksa tek açılır bagaj kapılı mı? diye sormuştum ![]() Stopların üst kısmı farklıdır çift kapılı olanın üstü kesik, tek kapılı olanın üstü kapalıdır. ![]() |
|
![]() |
|
Tek Bagaj kapaığı :) teşekkürler bilgilendirme için
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |