![]() |
|
Arkadaslar Bana Yardimci Olursaniz Sevinirim. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Kerem59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Konum: tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 18:27 |
|
Merhaba arkadaslar forumda yeniyim adim kerem yasim 18 ufak ama kasimda ehliyetimi alicam kismetse ilk arabamida alicam ilk arabam olucagi icin 2. El alicam suanda aklimda pegeuot 207 rc yada rc le mans almayi dusunuyorum arabayi arastirdim biraz beygir gucu fazla bir arac olsun istedigim icin seciyorum bu arabayi abilerim olarak arabanin sizce iyi ve kotu yanlarini anlatirsaniz cok sevinirim vericeginiz bilgiler icin simdiden cok tesekurler. |
||
Alayina RC.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben sadece hoşgeldiniz diyeceğim. beklediğiniz cevaplar gelecektir eminim birazdan.. hayırlı olsun şimdiden aracınız bu arada..
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Hayırlı Olsun kardeşim Güzel seçim yapıyorsun. Pişman olmayacağına eminim. Hoşgeldin ve Hayırlı uğurlu olsun. Seri,zevkli,sağlam ve Ekonomik bir araç seçmişsin.
|
||
![]() |
||
Kerem59 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Konum: tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
Saolasiniz :))) |
||
Alayina RC.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Hangi araci secersen sec, alacagin arabayi mutlaka birden fazla ustaya goster yorumlar al. Eger iyi gecmise sahip bir bir araba alirsan onu cok sseversin, baglanirsin, ama kotu bir araba alirsan hem aracindan uzaklasirsin hem de hevesin kursaginda kalir. Hic acele etmeden en guzel arabayi bulmaya calis.
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Tavsiyelerin icin cok sagol abi dediklerini mutlaka uygulicam. |
||
Alayina RC.
|
||
![]() |
||
dynamic07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dynamic07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
207 rc çok güzel bir araç ayrıca güçlü motoru var.
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
haklısınızda temizini bulmak zor.Dikkatli olmak lazım.
![]() |
||
![]() |
||
dynamic07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dynamic07
|
Evet az sayıda var çünkü ![]() |
||
![]() |
||
|
Internette bir suru arac var icinden bir kac tane begendim en son bir tane 207 gt yr baktim body kit logo iptali kaput uzatma cam tavan falan 150 bg alet 30 milyar istyo braz fazla geldi ama cok hoosuma gitti :)) |
||
Alayina RC.
|
||
![]() |
||
|
kardeş çok oynanmış arabayı tavsiye etmem.
![]() |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
Selam. Hoşgeldiniz.
207 RC Lemans çok çekici şık bir araç. Umarım istediğin gibi bir araç bulursun. şu ilanlara bakmanı tavsiye ederim: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-0543-406-35-74-tel-ulasin-56315368/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-temiz-le-mans-67014348/detay |
||
![]() |
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Birinci ilandaki süpermiş çok hoş duruyor ![]() Ayrıca bu paraya bu güç çok iyi bence ![]() Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 28 Aralık 2011 Saat 23:10 |
||
![]() |
||
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
|
izmirde olsan biz yapıyoruz bsı tamiri
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Rc Lemans bulursan kaçırma al. Çok fazla yok piyasda kullananlarda öyle it çakal değildir zaten. Yormamışlardır arabayı.
+ yanı görünümü harika ve güçlü makineler - yanı yakıt :) Bir arkadaşım 14lt/100km yakıt yakıyor diye gözü gibi baktığı 207rc sini(arabaya bir bakan dönüp takılı kalıyordu) satmak zorunda kaldı. Ben aracımın yakıt tüketim ortalaması 5.5 çıktığı zaman hayıflanıyordum adam bana küfür ediyordu . |
||
![]() |
||
harmus ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
|
Kesinlikle hak veriyorum. Hiç üşenmeden başka şehir bile olsa serviste ekspertiz yaptırmadan kesinlikle alma. Kumar oynamış olursun. Mutlu da olabilirsin üzüntü de yaşayabilirsin aksi halde.
|
||
Sevgiyle Kalın.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |