![]() |
|
airbag yanıyor..korna çalmıyor.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cinecommentator ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cinecommentator
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2011 Saat 17:06 |
bu arızanın com2000 den kaynaklandığını ya yeni bir com 2000 alıp veyahut airbag makarasını sardırarak bu sıkıntıdan kurtulabileceğimi söylediler..
malumunuz com2000 734 tl :) zaten bir kere de makarasını sardırdım..ve tekrar aynı arıza hasıl oldu.. merakım şu kornayı makaradan com2000 den nasıl bağımsız hale getirebilirim çıkma com2000 alsammı
![]() |
|
peugeot 307 sw xr 2004
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çıkma işine girmeyin.Bilmiyorum tekrar sararlarsa sardırın.Sardırma 100 liraydı sanırsam. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Uygun fiyata cikma com2000 bulabilirseniz neden olmasin.
Sardirma 100 lira iyi paraymis. |
|
![]() |
|
wildstar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Kardeşim aynı sorun bende de var :)) ikimiz içinde geçmiş olsun diyorum. Ben daha önce sarmasını yaptırdım 100 tl aldılar 2 ay sonra tekrar bozuldu. Sarma işini tekrar denemek yerine sağlam bir çıkma parça almak daha mantıklı benim düşünceme göre.
|
|
Peugeot 2002 Model 206 1.4 ColorLine
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |