![]() |
|
peugeotun malezyadaki fabrikası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2011 Saat 16:42 |
peugeot sadece fransada üretilir diye biliyordum fransa hariç birkaç ülkede daha fabrikası varmış
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
iranda da üretiliyor
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Çinde de var.
![]() |
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben mi yanlış görüyorum yoksa farkeden mi yok protonun fabrikasını göstermiyor mu bu video peugeot nerede göremedim
|
|
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Hakkat o nası peugeot bildin proton
![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Evet bu video peugeot fabrikası değil.
![]() |
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
54 kişi bakmış kimse peugeot değil dememiş
|
|
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Ben izlememiştim videoyu şimdi izleyince gördüm.Yanlışlık olmuş herhalde. ![]() |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Yanlız sonunu görmesem 206 ya benzetirdim
![]() |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
peugeot tepee lerde bursada üretiliyomuş fiat doblalarla aynımış dorumu
![]() |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
laf olsun konu olsun hadi yedik peugeot
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
ondererden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ondererden
bunun neresi pejo anlamadım..
|
|
ONDER ERDEN
ANTALYA 1978 2002 307 1,6 XS ŞEYTAN K. |
|
![]() |
|
ondererden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ondererden
ABİ KALDIRIN ŞU SKNADALI ŞURDAN GÖZÜNÜ SEVEYM.. AYIPTIR! PROTON BUNLAR PUG DĞİL!!!!
|
|
ONDER ERDEN
ANTALYA 1978 2002 307 1,6 XS ŞEYTAN K. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Yanlışlıkla koymuş olabilir peugeot sanmıştır , sonucta insanız insanlık hali
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Büyük harflerle yazmak bağırmak manasına gelir , insandır yapabilir bir
yanlış bunun için bağırıp böyle tepki gösterilecek ben birşey görmüyorum. Ayrıcı siz önce forum kuralları gereği kendinizi tanıtın , siz girdiniz ortamda slm demeden gördünüz yanlışlıklara bağırırmısınz böyle ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Peugeot partner origin olanlar Bursa da KARSAN fabrikasında üretiliyor. Partner Tepee ise Fransa dan geliyor bildiğim kadarıyla. Fiat doblo Bursa TOFAŞ fabrikasında üretiliyor ve peugeot partner ile alakası yok. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |