![]() |
|
306 stop ettikten sonra çalışmama sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 Saat 11:19 |
Günaydın arkadaşlar abiler,dün gece aracım bi kaç hafta aküsüz yattıktan sonra yeni aldığım aküyle bi tekzene gideyim diye çıkmıştım bi takım ampül seti aldım tekzenin otoparkında ayaküstü değiştirdim yandı çok güzel arabaya oturdum marşa bastım marş basıyor ama araba çalışmadı acaba benzin mi bitti dedik? gittim benzin aldım ama benzin bitmiş gibi değilde araba çalışmak istemezmiş gibiydi marş gıcır gıcır bastığı halde motor harekete geçmedi tamirci çağırdım baktı etti abi servise getir pazartesi bakalım dedi kalsın şimdi burda yarın çekiciyle alırız iyi dedik ruhsatı falan aldım tam kitlicem ya bi son kez basayım marşa diyip bastım çalıştı yürüdük gittik akşam arkadaşı bırakırken evin önünde stop etti kaldı yine çalılşmadı 1 saat kadar bekleyip yine denedik yok çalışmadı tekrar en son dün gece kaldım arkadaşlarda gecenin bi körü yollara düşmiyim diye bu sabah çalıştırdım geldim eve bu sorunu daha önce yaşayan var mı yada neden yaptığını bilen? biraz uzun yazdım ama anlaşılır olması için tavsiye verebiliceklere teşekkür ederim şimdiden
|
|
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladığım kadarıyla sorun akü yenilendikten sonra başlamış.Aküde üretim hatasından dolayı arızalı olabilir.Birde akü kabloları tam ve düzgün takılı ona bir bak istersen.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi bende ondan şüphelendim eski akümün bi kutup başı geçmeli diğeri vidalıydı bunda vida olmadığı için birinin iyice sıkışması için üzerine kelepçe takıp sıktım ama aküde sıkıntı olsa marş basarken sorun yapmaz mı?
|
|
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akünün yükte kaç amper çektiği önemli.Araç çalışırken fazla güç ister yüke bindiğinde çöküyor olabilir.Aküden olmayabilirde seni yanlış yönlendirmeyeyim sadece akü değişiminden sonra olması beni buna yönlendirdi başka bir araca ara kabloyla bağlama sansın varsa birde öyle dene.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Bende ilk etapta öyle düşündüm abi ama benzin sisteminde bi durum var gibime geliyo ilk kontağı açtığımda vzzzttt diye gelen pompa sesinin duymuyorum o çalışmadığı zamanlarda
|
|
|
|
![]() |
|
Başka fikri olan var mı ?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |