|
ucuz atlattık:(( arka tampon kırıldı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
efsanemurat
1. Vites 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 Saat 17:42 |
merhaba arkadaşlar güne talihsiz başladık normal şehir içinde seyir halinde ilerliyordum arkadan gelen arabada yoktu önümdeki araç durdu bende durdum bekledim arabadan yaşlı bi teyze iniyordu bende inmesini bekledim ilk durduğumda dikizlerden baktım arkada araba yok bi 30 saniye bekledim birden arkadan ses geldi neye uğradığımı şaşırdım hemen indim baktım 17 18 yaşlarında bi genç kornet arabayla benim arka tamponu kırmış çocuk çok korkmuştu indi aşağı meğer fren yapmış durmuş araba vitesteyken ayağını depriyajdan çekiyor araba öne hopluyor olan benim tampona oldu hemen fotoları çektim tutanağı tuttum imzalattırdım aracı emanet almış ehliyetide yok abi ne olur trafik çağırma dedi ben masrafını fazlasıyla karşılarım dedi bende durumuna acıdım trafik çağırmadım ama fotoları bide tutanağı yanıma aldım acil işi varmış 1 2 saate beni aramazsan emniyete giderim dedim karşılıklı telefonları aldık gitti sonra aradı buluşup görüştük ben ister sen al getir tak dedim istersen ben alıp taktırayım dedim piyasa araştırması için birbirimize zaman verdik şimdi ne yapmalıyım sizce bu orjinal tamponlar pahalımı çıkmamı bulayım siz ne önerirsiniz fiyat bilgisi olan paylaşabilirmi herkese şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
silentsorrow
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı silentsorrow
|
Onla çok çok geçmiş olsun. Çıkmalar hem orjinal olur hemde fiyat olarak hesaplıdır.
|
|
xpyhre
2. Vites 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gecmis olsun.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun. bende gecen sene arka tamponu servisten satın aldıktan sonra kendi ustama boyatıp taktırmıitım. tampon fiyatı 465tl idi gecen yıl. bu senede çok değişmemiştir.
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
Ehliyeti olmayan sürücüyle tutanak tutulmuyor. Polis çağırmak zorundasınız.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Umarım iyi niyetiniz için pişman olmazsınız , bende olsam aynısını yapardım
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Ne tamponmuş 306 nında böyleyse fiatı kırarsak ayvayı yedik
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun.Hatayı affetmek büyüklüktendir.Bende olsam aynı şeyi yapardım.Küçük şeylerde büyük tepkiler vermenin bir anlamı yok.Ehliyetsiz olabilir ama oda bir insanımız vicdansız olmanın bir mantığı yok.
|
|
___KxL___
1. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
|
Geçmiş olsun.Çocuk tamponun fiyatını öğrenince hasarı fazlasıyla karşılarım dediğine pişman olur eminim :)
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Banada öyle geliyor
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Bence tamponu orjinal alın nasıl olsa çarpan ödeyecek.Fakat düşünürseniz daha az maliyetle ya da kaskonuz varsa kaskodan tamponu tamir ettirebilirsiniz.Autoking lerde tamponun kırık yerlerini kaynak yapıyorlar bildiğim kadarıyla.Tampon çok dağılmadıysa tabi.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun.. |
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O aldığım tamponda park sensör yuvaları yoktu, benim aracta ise orjinal park sensörleri var. Sensör uyumlu tamponun fiyatını ise 600ün üstünde bi rakam söylemişlerdi 4 tane deliğe o kadar para istenirmi dedim, sensörsüz modelini aldım ve kendi ustama sensör deliklerini açtırdım. üstelik bu verdiğim fiyatlarada tamponun köşelerinde olan bant-kuşaklarda dahil değil.gercekten cok fazla |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
böyle bi durumda merhametli davranmak çok iyi değil ehliyetsiz olarak araba kullanmanın ve sonuçta bir şeye çarpmanın sonucunun bu kadar basit olduğunu gören genç durumu devam ettirecek ve belki de birilerinin canına malolacak... İkincisi de acaba o genç internetten tampon fiyatları yerine bu durumda yasal olarak sorumlu tutulup tutulamayacağını, nasıl yırtacağını araştırıyor olabilir mi ?
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun keşke çocuğun bir büyüğünü çağırtsaydın. Bu işi fazla uzatmayın olay sıcakken masrafınızı karşılasadı daha iyi olurdu. Şimdi çocuk telefonu kapatıp ortadan kaybolabilr.
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle geçmiş olsun aracın orjinal tamponu kırılmış tabiki orjinal aldırıp taktırt sakın çıkma yan sanayi takma orjinal olanını taktırt gerekirse servise götür boyası montajı orda yapılsın ehliyetsiz araç kullanırken i sana çarpıp aracının değerini düşürmesi bunları göz önünde bulundur acıma ne gerekiyorsa yaptırt sonuçta suçlu olan cezasını çekecek
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
artı sakın tutanakla oynama yapma üstünden geçme silme o şekil kalsın
|
|
efsanemurat
1. Vites 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|
arkadaşlar yorumlar ve tavsiyeler için teşekkür ederim kaza esnasında tanıdığım kaçkişi vardı orda onlar eğer ödememe gibi bir sıkıntı yaratırsa biz şahit oluruz dedi çarpan kişiyle konuştuk abi büyüklerim duymasın ne masraf olursa karşılarım dedi kaçma gibi bi lüksü yok çünkü büyüklerinide tanıyorum anladığım kadarıyla herkes orjinal taktırmaktan yana bende öle yapayım olmazsa alırım çocuğu yanıma en yakın servise gider yaptırırım artık masraf ne çıkarsa ödesin
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
hsnsnr
2. Vites 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arada ufak hasarlar için tutanak tutmaktansa nakit almayı deneyin çünkü hasar iki tarafında tramerine işleniyor sonra satarken sıkıntı oluyor ....
bazende hatalı siz olabileceğinizi düşünerek karşı tarafa çok yüklenmeyin sonuçta kaza olmuş ....
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |