|
106 Gtı Vs Seat ıbıza |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2008 Saat 11:19 |
|
Arkadaşlar Sizce Hangisi Alır Drag Rol 106 Motor özelliklerini Herkes Biliyor Sanırım ıbızanın'KiNi özetlersek 1,8 150 Hp evet Yorumları Alalım..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
106 gti |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11674 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
GTI
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
GTI
|
||
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ama böyle tahminle olmazki bigün pistte göstersinlerde öğrenelim
:)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben 106 yı biliyorum orjinal 118 hp seat 150 dıyo ama hıç gıdışını bılmıorum görmek lazım
|
||
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Araştırmacı üyemiz emrah bir video ile açıklar belki bizlere :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tabıkıde hemen bulur bulmaz :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://videos.streetfire.net/video/Seat-Ibiza-Just-playing-a_31242.htm
bı tane buldum bundada 106 goturuyor sanırım karanlık ortam tam gozukmuo.. ama setaın 150 hp olanı mı bu vıdeoda kı bılmıyolrum |
||
Emin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eyw. Kalkışı yeter gtı nın
Paylaşım için teşekkürler
|
||
gokhansari_1
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhansari_1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
drag ta 106 alır ama rollingi denemek lazım
|
||
Musti-Gti
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2008 Konum: İstanbul/Yenibo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Musti-Gti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Seat 2sindede ;)
|
||
KaRTaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
106 da İbiza da Kullanmışlığım var Ama İbiza Kalkarken Biraz Yavaş Kalır 106 Yanında..Ama Roll de Her Türlü :D |
||
aoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
106 GTI ve Audi 1.8T denemesi yaptık, Audi ve diğer araç doluydu... Drag GTI, Roll da uzuna doğru 1.8T alıyor ;)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
emrah = grag ve roll düşkünlüğü birde seni görsek aracınla en azından drag olarak
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben audı a6 2.0 ı dragda parcaladım seat 1.8 150 hb ama onunda kasa kucuk ne olcanı bılmıorum
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dragda senınle kalkmaya hazırırım abı .. ;)
peugeot 206 xt 110 hp (1027 kg) benzınlı benım kıde 1.6 dızel (1361 kg) benzınlı bıldıgınız uzere roll de 2 ıle uzadık ben 5.5 devırde 3 lemek zorunda kaldım kafayı ben uzattım uzadım 3 e atarken gazı ayarlayamadıgın ıcın cok az bı fark ıle benı gectı 1.6 90 beygır araclarla rahatca kalkarım dıye dusunuyorum :) 3 ve 4.vıteslerde normal gıderken bastıgın zaman koltuga apıstırıyo mahs.. nazr degmeısn :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu aralar herkes cesaret hapı alıyor anlaşılan
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hhahahahahah:D
|
||
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
GTİ
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |