![]() |
|
Yakıt Masrafını Azaltmanın Yolu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2011 Saat 21:18 |
Brc Tupum var gecen sene taktırdım Onceden sadece benzine para verıyordum simdi hem benzine hem gaza para verıyorum :) Aracım gazdayken bile yakıt tuketımınde benzını kullandıgına dair supelerım var gazda giderken benzın ısık felan yakıyor cunku ..... problemı cozmus degıl ım ama kokten cozumum ve önerim Dizel araç ekonomık sessiz ve daha saglıklı... bır dahakı arabamı kesın dizel almaya karar verdım ....
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpgli araç illaki arıza veriyor , çünkü sistemde normalde böyle birşeyin olacağını düşünülerek yapılmış deil ama bu deilki lpg kötü bişe , kısa mesafe araç kullanmaya sıralının hiç bir manası yok , benim aracı aldığımdan belli üstünde lpg var 1 aydır hiç lpg kullanmıyorum direk benzin kullanıyorum kafam rahat
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen uzun yolda lpg sehir içi benzin daha karlı oluyor ... :) enjeksiyonluysa hele daha da karlı :)
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |