![]() |
|
Peugeot 307 Triptonik Vites Hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 18:27 |
Aracım 2004 model Peugeot 307 XT, 92.000 Km'de
Aracım bir kaç ay önce "Automatic Gear Error" hatası vermeye başladı. Araç ilk çalıştığında 1. vitesten 2. vitese geçerken hata veriyordu. Aracı istop edip çalıştırdıktan sonra sıkıntı kalmıyordu. Servise götürdüm selonoid (elektro vana) ve şanzıman yağını değiştirmem gerektiğini söylediler. Bende tanıdığım ve güvendiğim bir özel serviste elektro vanaları ve yağını değiştirdik. Yağ değişimini kurallarına uygun yaptığını internetten araştırarak öğrendim. (Şanzıman 80 derece olduğunda yağ seviyesi kontrolü yapıldı) Aracı test ettiğimizde vites geçişleri yumuşamıştı ve sıkıntı yoktu. Bir iki gün şehir içinde bu şekilde kullandım. Daha sonra şehir dışına yola gittiğimde 60-70 km sonrasında tekrar hata verdi. Bu sefer Automatic Gear Error hata mesaj gelmedi sadece hata sinyalini duydum ve ön panelde "D" yerine "--" işareti gelip kar modunda gösteriyordu. Arabayı istop edip çalıştırdığımdada vites halen hatalı konumdaydı. Triptonik vitestede aynı hatayı alıyordum. 3-4 dakika bekleyip tekrar çalıştırdığımda düzeliyordu. Yola devam ettik ve yolda vites yükselirken hiç bir sıkıntı vermedi ama ne zaman devir saati 2000'in altına düşerse vitesi küçültmüyor hata veriyordu. Devri düşürmeden yavaş yavaş tekrar Malatya'ya geldik. Ve ustama götürdüğümde vitesin kaçırıyor, modifiye gerekli dedi ve Malatya'da yeni açılacağı bilgisini aldığım otomatik şanzımancının açılmasını bekledim bu günde gidip kontrol ettirdim. Arabayı bayağı zorlamamıza rağmen araç bu sefer hata vermedi. Üstüne ben test amacıyla yaklaşık 80km yol yaptım. Yokuşlarda arabayı bayağı zorladım ama genede hata vermiyor. Usta regdefe zamanı gelmiş dedi ve aşaya yazacağım listeyi çıkarttı bana. Kit takımı Ön Bant Arka bant Ön serviyo Arka serviyo Bant tası Şanzıman takım burçları Pul takımı Şanzıman yağ filitresi Toplam : 1378 TL 9 Litre Dextron oto şanzıman yağı 120 TL Tork tamiri 380 TL İşçilikte 500 TL olmak üzere toplamda 2.370 TL civarında bir fiyat çıkarttılar bana. Şimdi bu arıza yeni taktırdığımın selonoidlerden dolayı olmuş olabilir mi? Çünkü tekrar aynı hatayı almadım. Usta laf arasında selonoidlere pislik gitmiş olabilir ama bu şanzımanın bakıma ihtiyacı var yola gitme en kısa zamanda yaptır diyor. Sizce ne yapmalıyım. 2.500 TL'yi verip yaptırayımmı yoksa tekrar hata vermesini bekleyeyim mi? Zaten 500 TL civarında elektro vanalara harcadım. 3.000 TL masraf bana bayağı koyuyor vallaha :) Destan gibi oldu hakkınızı helal edin. Kolay gelsin. |
|
Peugeot 307 XT
2004 Model, Triptonik Vites 90.000 KM |
|
![]() |
|
karakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada aracımı 88.000'de aldım ve tüp taktırdım. LPG de kullanıyorum.
|
|
Peugeot 307 XT
2004 Model, Triptonik Vites 90.000 KM |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |