![]() |
|
206+ soğuk motorda gaz yemiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 Saat 21:35 |
arkadaşlar merhaba ben karsta yaşıyorum.bilirsiniz soğuk oluyor burası.arabayı ilk çalıştırdığımda araç çalışıyor sonra stop ediyor.çalıştırdığımda 5 dakika felan beklemeden yola çıkarsam gaza bastığımda araba gazı yemiyor.basıyorum pedala ibre yukarı çıkacağına aşağı iniyor.motor ısınınca sıkıntı kalmıyor.üstelik ilk çalışmada 5-6 dakikada benzin ibresi acayip iniyor :( yani acaip yakıyor.egzozda yoğun benzin kokusu geliyor. en çok bu üzüyor beni. sıkıntı nedir aceba
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende erzurumluyum bizim tarafların soğuğu çok olur.Aracınızı ısıtmadan yola çıkmayın.Hem motor ömründen çalar hemde başka sorunlara sebep olabilir.5-10 dakka ısınsa daha iyi olur.
![]() |
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
peki öyle bir sorun yaşadın mı hocam.en tüplüde raslıyordum
|
|
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Tüplü araba döneminde yaşadığınız sorunları yaşıyordum.Tek çare 5-10 dakka erken çıkıp ısıtmak arabayı.Hem daha güvenli sürüş ve görüş sağlar.
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tüptemi yapıyor benzindemi benzindeyse pek doğal bir durum deil bence
|
|
![]() |
|
Benim spring hem tüpte hem benzinde yapıyordu bu hava ayarından falan kaynaklıyor galiba.Ama doğru dürüst müdahele edecek usta yok.En güzeli arabayı ısıtarak yola çıkmak.
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
bence normal bi durum deil 2010 model araç lpg yok. Ne kadar da soğuk olsa o motor çalıştıktan sonra stop etmemeli. Sonuçta şimdiki motorlar en ağır şartlarda bile çalışacak kapasiteye sahip. Eğer benzin donacak kadar soğuk yoksa tabi.
|
|
![]() |
|
hocam bujilerden bide bobinlerden olur dediler ama servise götürecem.bende ona kızıyorum araç daha 10 000 yapmadı
|
|
|
|
![]() |
|
soğuk benzini donduracak kadar değil.
|
|
![]() |
|
![]()
en kesin teşhis bilgisayara takılarak yapılır.Ama ısnınca düzeliyorsa sorun çıkacağını sanmam.
![]() |
|
![]() |
|
abi çok yakıyor
![]() |
|
|
|
![]() |
|
soğuk havada yakar abim.Hele benzini lıkır lıkır içer.
![]() |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sorun vardır bence 2010 modelse , şükür ben çalıştırıom ayamı gaza bile koymuom çalıştırken kendi rolantisini ayarlıo 1 dk falan bekliyorum oda motora zarar gelmesin yağ devirdayımı doğru düzgün başlasındie çıkıyorum yola , bi baktırın aracınız yakıtı yakamıyor herhal bujiler falan eskidiyse yapar
![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 05 Aralık 2011 Saat 21:58 |
|
![]() |
|
bakım yaptırmakta gerekli tabi.
![]() |
|
![]() |
|
bakımı geldi zati erzuruma gelecek hocam nasıl servisi iyimi ustaları.servisi ne kadara maal oluyor
|
|
|
|
![]() |
|
Açıkca söylemek gerekirse ustalar iyi ama hizmet iyi değil.Randevu almadan gitmeyin.Saati saatine randevu alın.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
teşekkürler yavuz abicim garanti kapsamındayken araç hazır şu sıkıntılarınıda göstereyim diyorum
|
|
|
|
![]() |
|
iyi olur abim.Sorun varsa çözerler.Tekrar söylüyorum senin arabanın sıkıntısı büyük ihtimal soğuk.
![]() |
|
![]() |
|
biz teşekkür ederiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |