![]() |
|
Muğla ve çevresinden peugeot ustası tavsiyee |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2011 Saat 23:23 |
Hepinize tekrardan merhaba...
Muğla merkez ya da yakınlarında peugeot kullananlar hangi özel servisi tercih ediyorsunuz?
307 sw için hangi ustayı tavsiye edersiniz?
Aslen Aydınlıyım arada da gidiyorum. Aydında bildiği ustası ya da tercih ettiği servisi olanlar tavsiyede bulunabilirmisinişz?
(sanayiye git sor, mutlaka gösterirler gibi saçma şeyler söylemezsiniz umuyorum)
![]() hadi bakalım :)
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum Aydın,Muğla,Denizli gibi küçük sayılabilecek şehirlerde kendini sadece bir markaya adamış usta bulman zor.Ben şahsen sadece peugetla ilgilenen bir usta tanıyamadım Denizlide.Bunun yerine şunu tavsiye edebilirim;"gerçek" kaportacı gerçek motor ustası..Benim usta aslında eskiden Suzuki yetkili servis ustasıymış,peugeotun modellerini bile sayamaz.Ama arabamda şu var dedim mi,teste çıkmasına bile gerek yoktur.
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
ozaman buralarda motorun içini dışını öğrenip yemiş bitirmiş ve bütün olarak geriye çıkartıp (cem yılmaz esprisi belki forumda muğla veya çevresinden birileri vardır pug sahibi. bi yol gösteriverir diye düşündüm.
çnceden opel vardı, burda EKİN OTO var özel opel servisi, ben onların hizmetinden çok memnundum. beni evime kadar bırakırlardı. gönül rahatlığı ile aracı onlara bırakırdım.
şimdi güvenebileceğim bir yer tanımıyorum.
bir özel pug servi,si var ama iyi mi kötü mü bilemiyorum...
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
aslında parçaları parçacıdan bula bildikten sonra herhangi bir serviste iyi bir usta bulabilirsen bakımını yaptır derim
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |