![]() |
|
tekerlerden gelen kütütrtü sesleri sorun çözüldü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 Saat 20:24 |
selam herkese arkadaşlar sorun çözüldü bi servise gittim 580 tl lik liste çıkarttılar
liste: sol amortisör=80 rot yolu=35 rot başı=35 dreksiyon kutu revizyonu=200 dreksiyon kutu körüğü=20 rot balans=50 atf=20 işcilik=200 toplam640 ama bütün bunların hiçbirini yapmadım bahsetmiştim bu konu hakkında hatırlarsanız sorun tamamen rot ayarları ve lastik tabanları ile alakalı çıktı 2 adet michelin 260 tl birde rot ayarı sorun tamamen buymuş pejomu çok seviyoommmmmm ![]() ![]() ayrıca rot balans cı EROL ustayı burdan da kutluyorum kesinlikle insanlığı,ustalığı mükemmel ilgisi alakası uğraşması bunları yapan çok az usta vardır helal olsun erol ustaya ihtiyacım olmadığı halde gösterdiği insanlık adına 2 michelin lastik daha alıcam rot balans lastik jant düzeltme vs işleri için ihtiyacı olanları seve seve yönlendirebilirim özelden isteyene bilgilerini verebilirim emin olun hakkı olmayan kuruş para fazla almıyor ben hiçbir ustadan görmedim daha insan işini gücünü bırakıp 4 sefer test sürüşüne çıkarmı ? |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmis olsun.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
teşekkürler kardeşim çok rahatladım anlatamam
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sen birde arabaya sor ![]() |
|
![]() |
|
aynen oda çok mutlu eve gelirken bi gelişi vardıki oğlumun görmen lazım bi sağ bi sol 180 gördü tık yok tekbi çekme yok kızıl ejderimde maşallah........
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
gecmis olsun
Düzenleyen voodoo - 26 Kasım 2011 Saat 21:20 |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
yaksın helal olsun
|
|
![]() |
|
220 de gösterdi bana 500 yaksın
|
|
![]() |
|
teşekkürler voodoo
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
yanlis konuya yazdim kusura bakma
![]() |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun kardesım benım dedıgım sey olmadıgına sevındım:) cunku daha fazla masraf ederdın gule gule kullan
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
eyvallah kardeşim saolasın
|
|
![]() |
|
voodoo bende sana uydum sazanlaştım birden :D yaksın ya allah kaza bela vermesin yeter
Düzenleyen ramazanturan81 - 26 Kasım 2011 Saat 21:30 |
|
![]() |
|
eyvallah saolasin...bi an yazmis oldum,sonra baktimki yanlis olmus :) ins cumlemize gostermesin kaza bela
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
amin inş hiçbi pejo bozulmasın
![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Hadi geçmiş olsun.Keyifli sürüşler...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçmiş olsun arkadaşım, sorununu çözebilmene sevindim
|
|
![]() |
|
herkese teşekkürler
|
|
![]() |
|
tarkankarabas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1974 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: ist. çatalca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarkankarabas
hocam geçmiş olsun. bu arada nerededir bu bahsettiğin usta acaba?
|
|
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg |
|
![]() |
|
istanbul ikitelli istersen özelden bilgilerini yazayım
Düzenleyen ramazanturan81 - 28 Kasım 2011 Saat 00:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |