![]() |
|
bu arıza ne ya kafayı yicem lütfen bi yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ugurkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 20:49 |
esas problem arabanın su eksiltmesi. önce eksoz conta ve su tapalarını
değiştirdiler, sonra silindir contası dediler ama ne suya yağ nede yağa
su karışıyor. bugün arabayı sıkıştırdım biraz biyerden kaçırıyosa
gözüksün veya görelim diye. ama kaputu bi açtım aynı seviyede. eve
çıktım 3 saat sonra indim yarım litreye yakın su azalmış. nereye gitti
şimdi bu su... çözemedim ve arrtık her usta farklı bişey söylüyo.
haybeye silindiri söktürmek istemiyorum. lütfen bi yardım...
|
|
![]() |
|
ugurkurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayrıca hararet göstergesi hiç yerinden oynamıyo rolantide harareti yükselttiğimde normal yerinde fan açıyo. lütfen bi yardım...
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
paspaslarda falan ıslaklık oluyor mu kalorifer borularında falan kacırma olmasın
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
yok usta hiçbir ıslaklık olmuyor. yazın 5000 km yol yaptım min. çizgisinden biraz daha aşağıda kalıyo su seviyesi.
|
|
307 XT PREMIUM 1.6 110 BG BENZİNLİ 2002
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
termostata baktın mı ? hafif bir sızma olabilir benim aracımda termestattan sızma vardı su eksiltiyordu ağır bakımlar yapılınca termostatada el attık şu an hiçbir sıkıntısı yok maşallah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |