|
407 yol bilgisayarı sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
alican_07
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alican_07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2011 Saat 18:13 |
arkadaşlar aranıza ve peugeot alemine yeni katıldım 2 gün önce 407 1.6 hdi aldım turuncu renkli bilgi ekranı (teybin üstündeki) araç içi ısınınca yazılar sanki akıyormuş gibi oluyor acaba bunun sebebi nedir? nerde yaptırırız ve kaç paraya yapılır?şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
407 lerin kronik olarak hepsinde var bu ekran problemi.Bunun çözümü ekranı değiştirmektir diye düşünüyorum.Fiyatı da yaklaşık 300 TL
|
|
sedatakyildiz
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: taşucu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedatakyildiz
|
evet kardeş ısınınca bendede oluyor
|
|
407 1.6 HDi Executive
1996 |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet tek cozumu degistirmek. Ekranin yerini tasarim olarak iyi yapamamislar diye dusunuyorum. Cunku kalorifer fani ve cd surucunun yaydigi isi direk bu ekranida isitiyor. |
|
yakupf
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben gecen hafta degıstırdım.program dahıl taktırma falan 300 tl.orjınal parca .özel servıste taktırdım cam gıbı oldu.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |