![]() |
|
206 gti orjinal jantları alınır. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2011 Saat 03:51 |
teşekkürler jant aldım konu pasiftir.
|
|
![]() |
|
koruyucu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: 206gti Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elımde mevcut arkadasım 05377006569
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
![]() ![]() ![]() ![]() |
günceldir 15'' 5-6 kg arası jantlarda olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
bu ilanı görmüştüm kütahyadan nasıl alırız diye düşündüm :) ben ilgilisi ile bir görüşeyim lastiksiz verirse size haber veririm teşekkürler. |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
valla daha bıraz once gordum şansına :) kütahyadaymış satan kişide almayı düşünürsen bana söyle ben gıder janta bakarım eger duzgunse alırsın satıcıyla bı ırtıbata gec bakalım
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
günceldir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Elinde olan varsa irtibat tel : 0 532 beşyüzkırksekiz 17 altmışaltı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |