![]() |
|
Peugeot OUTDOOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2011 Saat 00:54 |
Arkadaşlar kararsız kaldım. Aracımı bir 207 Outdoor ile takas etmek üzereyim ama aracın km si 138000 de ve HDİ motorların bakımları hakkında bilgi sahibi değilim. HDİ motorların ağır bakım masrafları nedir acaba ? Motor ömrü ne kadardır ? Alırsam pişman olabilir miyim ?
![]() Düzenleyen Kemanyak - 19 Kasım 2011 Saat 00:54 |
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arada ne kadar fiyat farkı var?
hdi motor benim bakış açıma göre şans işi..senden önceki sahibi çok önemli..bakımlarını zamanında yapmışsa sorun olacağını sanmıyorum.ama tamamen şans..loto..benim aracım 115bin km de enjektör kara duman vs. uğraşıyorum şu aralar..benden önceki sahibi arabadan anlamayan heriflerdi ki bir çok eksiğini ben gideriyorum..temiz bakımlıysa takaasa girceğiniz araç,hem sınıf hem segment atlıyosunuz,kulağa güzel bir fikir gibi geliyo..tavsiyem motorunu iyi ölçtürün,dip gaz basıp duman atmasını kontrol edin.hayırlısı.. |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Teşekkür ederim. Teknolojinin şans işi olduğuna defalarca şahit oldum ama bu biraz pahalı bir şans olacak :-))) 10 istiyor üste. Benim aracı 14.5 e saymış oluyor ki ben 15 e vermemiştim :-)) Şimdi pişman mı olsam bilemedim.
|
|
Kemanyak Kisses You
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
kardeşim tamamen zevk ve kullanım şekline bağlı olarak değişecek bişey ancak üstüne 10 milyar gibi bi rakam demek senin aracın+10bin=25 bin liraya ben arar tarar temiz içime sinen 207 hdi bulurdum.. outdoor belki ailevi nedenlerden genişlik olarak tercih etmişsindir ancak dier puglar kadar çok piyasası yok die biliyorum..tamamen sana kalmış..ama benim canım yandı sen dikkat et..almadan 10 15 sn dip gaz ver eksoza bak ;)
|
|
|
![]() |
|
Merak etme forumdaki arkadaşların tecrübeleri teker teker aklımda. Piyasa için almayacağım alırsam. Aile büyüyor ve arabada yer kalmadı :-)) Yoksa satmam aracımı
![]() ![]() ![]() |
|
Kemanyak Kisses You
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bence isini sansa pek birakma. Iyice baktir. Bir yerlede sinirli kalma, birkac yere goster.
|
|
![]() |
|
Koliva çok haklı bi kaç yere baktır..sonra bişey olursada olacağı varmış..şahsen 180 binde bi honda alıp saat gibi kullanıp satmışlığım var ama dediğiniz gibi yüksek kmde hdi bende duymadım :D
|
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
amcam 300 küsür binde 307 hdi aracını sattı.
en yüksek duyduğum km buydu.sıfır almıştı 2006 da. sorunsuz kullandı,tabi bakımlarını ihmal etmedi hiç. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dizel aracın 2 elını almak kolay deil gercekten ıyı dusun ıyı baktır
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben şahsen dizelde yüksek kilometreli araç almam tanıdığım bildiğim araç olmadıktan sonra.25 binlira az para değil bence düşük kilometre başka araca bak.Kendi aracını sat takasa girme.Alırsanda yetkili servise birde dışarda iyi bir ustaya baktır.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
2008 araç 138 binde bir araç ortalama yılda 15 20 bin km yaparsa buda 45 60 bin eder bu araç hemen hemen ortalama 50 bin yapmış nerdeyse şirket aracı olmasın?bakımları yapılmamışsa çok ağır fatura çıkabilir sana
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |