![]() |
|
sonar angel + xenon şiparişi verıldı. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 21:50 |
|
arkadaslar dun gece yarısı sonar angel ve 8000k xenon kıtı sıparısı verdım.bu aksam kargolanmıs maıle geldı.bırsey sormak ıstıyorum bunları takmayı bızler becerebılırız degılmı.yoksa bır elektrıkcıye mı gıtmem gerekıyor:S
sonar angel 250 tl 6 taksıt 268 suan fıyatı 237 olmus 10 dk var bıtmesıne.keske dun olsaydı:( hıd xenon 57 tl buna vade farkı olmamıs :S geldıgınde takabılırsem resımlerı paylasırım arkadaslar.
|
||
![]() |
||
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eski farları çıkarıp yenilerini takıcaksın elin boyle seylere yatkınsa yapabilirsin ben kendi farlarımı ve xenonlarımı kendim taktım 206 da farlar nasıl çıkıyo bilmiyorum ama ben 106 ya takarken komple tamponu indirmiştim yarım saate bitirmiştim
|
||
106 XS Balıkesir
|
||
![]() |
||
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
forumda araştırdın mı olabilir.
Düzenleyen Otobanfaresi - 18 Kasım 2011 Saat 23:04 |
||
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
sen işi bilen bi elektrikciye taktır. Far motorunuda angela uydurur. Bide sanayide far yükseklik ayarını yaptırdınmı tamamdır.
|
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
Aynen ayar olmazasa kulakların bol bol cınlar :) cın cın cın ...
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
xenonların akıbetini bende merak ediyorum kardeş,kalitesi uygulaması hakkında bilgi verirsen sevinirim..yakın zamanda düşünüyorum.
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
ıns becerebılırım arkadaslar.daha gelmedı.pazartesı gelır dıye dusunuyrum.bu 57 tllık xenonları ılk kez deneyecegım.eger gercekten guzelse 2 cıft daha alacagım.sızede soylerım nasıl oldugunu dayanıklı olur umarım :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
arkadaslar xenon ve sonar angellarım dun geldı.dun ıste mesaıye kalıp 11de cıktıgım ıcın degıstıremedım.bugun 6 da cıkıp degıstırmeyı dusunuyordum.eve geldıgımde babam sağolsun farları ve xenonları takmıs.
![]() bu arada bu ucuz olan xenonları merak eden arkadaslar gercekten suanlık gordugum kadarıyla muhtesem bır urun.yolu orjınal ampullerımden daha ıyı aydınlatıyor.daha buyuk bır alana yayıyor gercekten.sanırım bırde sısler ıcın alacagım bugunlerde.sısler sarı olmadı.ama gercekten tavsıye edecegım bır urun aldıgım 57 tl lık hıd ıceberg xenon
|
||
![]() |
||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
keşke çınlasa benimki ayarsızdı adamın biri yanıma geldi aracıyla senin yüzünden sağa cektim geçmeni bekledim sahtemi bu xenon lar dedi bende yook almanyadan geldi deyince çaktırma :) sustu sonra :)
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
kardeşim bir hafya civarı oldu..hala memnunmusun 57 liralık zenonlarından?tanıdık ustam var montaj sıkıntı değil alayımmı?far sis birlikte yapmayı düşünüyorum |
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
ustaa dusunmeden al derım.ben gercekten cok cok memnunum.57 tl olmasına ragmen cok guzel.sımdılık herhangı bı sıkıntım yok.hatta suan baktım 55 tl .ama sıslerı delı pembe yada mor dusunuyorum.bence al kacırma.57 tl hıcbırsey degıl 100,150 tl yanında.bozulursada atar baska alırız.sen kendın de takabılırsın benım babam takmıs ben takmadan.sana ozel msj atıyorum.
|
||
![]() |
||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
|
eee bu malzemelerı nerden aldın yazsanda bızde somursek yav :)
|
||
![]() |
||
Nefretnet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
|
evet bnde almayı düşünüyorum nerden aldığını söylermisin?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |