![]() |
|
206 küllük ampülü kodu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 16:44 |
arkadaslar öncelikle foruma yeni katıldım hepinizi selamlıyorum. 206 için küllük ampülü alıcam fakat bızım tekirdağda böle orjinal parçalar biraz sıkıntılı. o yüzden acaba nette satan bi yer varmı ben araştırdım fakat ampülün kodunuda bilediğimden bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
t5 gösterge ampulu olması lazım büyük ihtimalle
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
1,2 Wattlik lamba.
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
ampul dipsiz park ampulu değil daha değişik plastık gövdesi ve 2 li metal soketi var. resmini çektım fakat yukleyemedımç hiç bi yerde de bulamıyorum ampülü.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Soyle bisey olmasi gerek. Yukaridaki resim Sedre'den alinti, farkli olmasa gerek. |
|
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
evet modaratörum doğrudur. ampul resımdeki :D fakat nette satış yapan bı sıte bulamadım. tekirdagdada cogu yere sorduk yok.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Onun kafasi cikiyordur. Yukaridaki semada 73 ve 74 numarali parcalara bak. Ikisi birbirinden ayrilabilir. Yani o lambayi cekip cikarinca dipsiz lamba eline gelecek. Yani oyle olmali ![]() |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Hepsiburada da dipsiz gösterge ampulü olarak aratabilirsin.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
tamam buldum. o plastık parca cıkıyomuş. minyon dipsiz ampülmüş adı
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
307 nin küllük ampülü de aynı mıdır acaba ve bu dipsiz ampül ön park lambalarının ampülünün aynısı mıdır? |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
Evet 307'nin lambasi da 1,2W lik bir lamba. Aynen yukarida konusulandan. Ancak park lambasindan degil. Park lambalari 5W'lik olur. |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-t5-tipi-dipsiz-igne-gosterge-ampulu-12-volt-mavi-0405214/productDetails.aspx?productId=otmbrkbr0405214&categoryId=20024646#Gorseller
şu oraya uyar o o zaman mavi diyo taksak nasıl olur mavi ışıtır mı ?
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
bu dipsiz park ampülünden değil onun daha ufağı. walla ne renk yandığı önemli değil sonuçta küllüğün ışık alan kısmında kırmızı cam var. ampül ne olursa olsun yine kırmızı yanacaktır.
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |