![]() |
|
206 gti Koltuk Kılıfı Öneri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2011 Saat 19:13 |
Merhabalar; 206 gti için koltuk kılıfı önerisi olan varmı arkadaslar? sıkı otoracak ve bağcıklı olmayanlardan fermuarlı vs de olabilir. kendi 206 gti araclarinda bahsettiğim gibi kılıf kullanan arkadaşlar önerileriniz nelerdir?
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzelim koltuklari guzelce temiz tutmak yerine koltuk kilifimi kullanmayi dusunuosun???
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
üzerine birşeyler döküldüğünde veya zamanla kirleneceğinden dolayi sadece kılıflari cikartip yıkatmak daha mantıklıdır diye düşündüm ustam. ve azbiraz yıpranmalar mevcut ön koltuklarda hiç yoktan aşınmasini önleyebilir sanırım.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Bu Konuyu Güncelliyorum arkadaşlar, Yardımlarınızı Bekliyorum hayırlısıyla alacağım GTİ ım için :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
evet bu tarz lazım, kabarıp kırışandan değil yada oturdukça çözülenden :) nedir markası, zoom yapamadım ben?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bu baya kılıf değilde koltuğun kendisi gibi duruyo
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Vallahi dediğiniz gibi arkadaşlar kılıf kullandım ama bırılerı oturup kalkınca kırışıyo toplanıyo duzeltmekten sınır geldı bu şekılde kaplama yapıyorlarmış ben bulunduğum şehirde baya araştırdım bulamadım bır ınternet sıtesınden buldum bu döşemeyi sizde bakın ıstersenız lınk atsam sakıncası varmıdır oyuzden atmadım lınk.
|
|
|
![]() |
|
Link ata bilirsin diye biliyorum sahibinden.com linkleri falan paylaşılıyor. Bekliyorum.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oto aksesuar satan yerden aldım 120 tl takmasınıda onlar yaptı gayette güzel durdu kırmızı gri renkte sanki koltuk orjinali gibi tavsiye ederim deri olanlarıda var 300 tl ama yazın yakıyor diye almadım eskiyince yenisini taktır kullanışlı
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
ankaraotodoseme yazdığınızda google çıkıyor bahsettığım kılıf kaplamalardan firma ankarada amacım kesınlıkle reklam yapmak değil ama ankaraya yolum duşse yaptırırdım bulunduğum şehirde böyle uğraşıcak yok araştırdığım kadarıyla hazır geçme kılıftan bol başka bısey yok ışıne yarıcak olursa ınceleyebılır .merak edenler ıçın yazıyorum.
|
|
|
![]() |
|
Maliyet sorun değil ben zaten bursadada bulunuyorum arada aynı tarz yapabılcek varsa söylermısınız böyle kalıte ve desende orjınale yakın kaplayan bulamadım ben hep cıns cıns kumaşlarla kaplıyolar varsa bırebır yapcak bıldığınız bı yer yardımcı olursanız gıder bakarım anlaşırsam yaptırırım .Sizin Kılıflarada bakmak ısterım .
|
|
|
![]() |
|
teşekkürler varsa bıldığınız yer bılgılendırırsenız sevınırım o önemli tabıkı bugune kadar hıç arabamı 1 gunden fazla bır yere bırakmadım da fazla tıtızım araç konusunda ama bısey yaptırcaksank dusuncez artık neyapalım :)
|
|
|
![]() |
|
bu gün deri döşeme tahmini fiyat aldım 1000 - 1400 tl arası :D döşemek yerine tamirine gireyim dedim onada 400 dedi amca, Harbi döşemeye çalıştı hüsrana ugradım napacam yav :(
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |