![]() |
|
206hdi gaz kesiyor yardım ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burak206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 19:21 |
merhaba arkaşdaşlar 1.4hdi 206 aracım dün iki kere bugun de bi kere yolda giderken 3.viteste normal devirde bi anda gazı kesti sanki biri frene bastı çekti gibi oldu ?:S 2saniyelik bi olaydı bu tekrar ayagım gaz pedalında tekrar yola devam etti araç bi bilginiz varmıdır ne gibi sorun açıcak bu araç bana ?
|
|
(BEYAZ)2003 MODEL 206 X-LİNE 1.4 HDİ pioner 1400watt bas,jbl mid takımı m.acoustic amfi, piooner teyp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunun nedeni pek çok sebepten olabilir.
1.pompa arızası olabilir. 2.enjektörlere pislik gelmiş olabilir. 3.yakıt filtrenin değişme zamanı gelmiş olabilir. 4.yakıtında su karışımı olabilir. 5.pompanın elektrik fişi oynamış ve arada elektrik geçirmiyor olabilir. 6.pompaya giden elektrik devresinde başka bir problem olabilir.(röle bozulmuş olabilir) 7.turbo bozuluyor olabilir. daha farklı nedenlerde olabilir.bunlar hep birbirinden farklı sorunlar ama eğer pompada sıkıntı olsa bunu bir defa yaptımmı ikincisini yapmaz yolda bırakır.yada duman yaptırır.bana en yakın ihtimal sulu veya kirli yakıt gibi görünüyor ama bunlarıda ihtimal dışı etmemek lazım.
|
|
![]() |
|
burak206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
aracın bakımını yaptıralı 3 ay oldu 4bin km yol yaptım bakımdan itibaren filtreler değişti özel serviste orjinal deil tabi yan sanayi mazot filtresi falan :S 2hafta önce de depoyu fulletim daha yakıt almadım çeyrek depo var depo kapagınıda açmadım yani 2haftadır su alma ihtimali varmıdır bilmem ? araç 112bin kmde turbo ne zmn değişiyo acaba bu araçlarda aldıgım adam 90binde değiştim demiştide ne kadar doğru bilmiyorum
|
|
(BEYAZ)2003 MODEL 206 X-LİNE 1.4 HDİ pioner 1400watt bas,jbl mid takımı m.acoustic amfi, piooner teyp
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kirli yakıttandır bence ,aracınızın deponun dibine kadar kullanmamak önerilir çünkü pislik dibine çöküyor
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bakımları yapıldı ve yaptırdım yaptıralı yakıt almadım diyosanız pompanın elektrik kablolarınıda bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim.aracın depo kapağı su geçirmez o konuda sıkıntınız olmasın.turbonun ne zaman bozulacağı hiç belli olmaz.fakat bozulursa inanılmaz bir çekiş kaybı ve yakıt tüketiminin olduğunu fark edersiniz.birda hava akışmetresine (debimetre) bir baktırın ondanda yapıyor olabilir.
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dizel araçlarda özellikle 85000 km yi geçtiyseniz bakıma pek güvenmeyin benim günlük işlerim için kullandığım bir cliom var 2009 model bakımdan bir sonraki gün motor yedi :)
|
|
![]() |
|
anlaşılan kendi başıma çözebileceğim bi olay deil :D bi daha yaparsa araç servise gidecek inş bi daha yaptıgında yolda kalmaz da servise kadar gidebilirim... teşekkür ederim arkadaşlar yapmam gereken bi düşünceniz olursa yazarsanız sevinirim yine de
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |