|
Teybin Cd Çalarında Sorun Mu Var? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
FirariMan
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FirariMan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 10:15 |
Elimde 2007 Model Peugeot Partner Var CD Çalara Kendi Yaptıgım Trackı Taktım Bikaç Sefer Taktım Çalıştı Ama Şİmdi Çalışmıyor Ama Diğer CD ler Calıswıyor Cdyi Bilgisayara Taktım Sorun Yok Ne Olacak Acaba? Yardım Edermisiniz?
|
|
Sen Bana Yanlızlığı Öğrettin Ama Ben Sana Sevmeyi Öğretemedim!
________ŦιƦαƦιʍαπ________ |
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldin ama sorunu cevaplamamız için forum kuralları gereği kendını tanıtan bi başlık acıp kendını tanıtırsan seviniriz ve seni sürekli aramızda görmektende mutluluk duyarız :)
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
FirariMan
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FirariMan
|
Nasıl Mesela?
|
|
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen;
Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
|
|
berk2309
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sana tavsıyem en dusuk hızda yazdırmayı deneyerek ve kalıtelı cd kullanırsan bı sorun olcagını zannetmem
|
|
|
|
FirariMan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FirariMan
|
Tmm Saol
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |