![]() |
|
Xenon Ayar Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 15:03 |
|
Bende xenon ları sök tak yaparken sol farın ampül ayağını oynatmışım bir türlü düzeltemedim farıda sökemedim bir ara gidip bende yaptırcam en aşağıda bile sol far öne yansımıyor çok kötü.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
enteresan:D |
||
![]() |
||
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
eyvallah kardeşim. bu akşam gidip bi bakayım bende :) |
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
aynı şey benim başımada geldi rot balansçıya götür dedi bende lastik patlayınca kokareçiyemi götürecem dedim sonra rot balansçıya gittim harbiden yapıyormuş far ayarını bi makinenin önüne koydular ayarlamasını yaptı işlem tamam dedi 5 tl verdim
|
||
![]() |
||
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
valla ver abim yakınsa bi gidelim. bakalım. zaten bi far ayarı var yapılacak. bide sisler çatlar felan diolar onu nasıl önleriz
|
||
![]() |
||
|
eğer ki iyice işinin ehli bir usta olsun dersen ben sana bir adres ve telefon verebilirim.gider yaptırırsın her ne elektrik sorunun varsa
|
||
![]() |
||
|
o şu amaçla demiş olabilir.
belki sizin orada far ayarınıda yapan bir rot balanscı vardır ondan demiştir yoksa rot balan ve far ayarı ap ayrı işlem
![]() |
||
![]() |
||
|
ama ben bi durdum şöyle lastikle alakalı değil mi o dedim onlar yapıyor dedi
|
||
![]() |
||
|
yok ya :D dalga dubaraya mı geldik D:
|
||
![]() |
||
|
yaw rot balanscı far ayarımı yapar ne ettin
![]() |
||
![]() |
||
|
206 + Plus Aracıma Kıslara 8000 K, Sislere 30000 K xenon Taktırdım. fakat bi sorum olacak kısaların soldaki biraz uzuna düşüyor diğerine göre. taktırdıgım yere gittim ayar için rot balanscılara git onlar yapıyor dedi. Eleman Bizi kafaladı mı yoksa harbi bu işi onlar mı yapıyor :D
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |