![]() |
|
partner fan sorunu yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ispanyol2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1975 Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ispanyol2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 12:24 |
merhaba degerli ustalarım ve arkadaşlar bir konu hakkında yardımlarını rica ediyorum.
2002 model 1.9 klimalı partner aracımın sorunu: aracı çalıştırıyorum konsoldaki fan dügmesi kapalı konumda oldugu halde iken kalorifer fanı sürekli çalışıyor taki aracı stop edene kadar hiç susmuyor dügmenin arka kısmına ulaştık ve dügmeye gelen soketi çıkarıyorum yine kesintisiz çalışmaya devam ediyor. ögrendigim kadarı ile kalorifer modulu varmış o bozuldugundan sürekli çalışıyor diyorlar. mantikende dogru geliyor ama kontrol etmek için o kadar aramamıza ragmen modulun nerde oldugunu bulamadık.
sizden ricam bu kalorifer modulü aracın neresinde nasıl buluruz. saygılar
|
|
![]() |
|
ispanyol2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1975 Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ispanyol2
![]() ![]() ![]() ![]() |
sayın admin bu forumda partnerden anlıyan bir ustamız yokmu. saygılar
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Kalorifer motoru hangi kademede çalışıyor peki ?
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayın İspanyol Konu Hakkında Bilgisi Olan Sana Yardımcı Olacaktır..
Yardımcı Olacak Kimse Yoksa Servise Gitmen Gerekecek....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ispanyol2
son kademe çalışıyor konsoldaki ayar dügmesinin kablo baglantı soketini yerine takıp çevirdigim zamanda bir miktar düşürüyor ama o soketi çıkarsamda taksamda sürekli son devirde çalışıyor.
problem modulde oldugu kesin ama modul nerede onu bulamadım kabloları takip ettim görünen birşey yok. bana sadece yeri lazım nerde oldugu gerisi kolay kendim hallederim .
saygılar
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
aracınız klimalımı klimasız klimalı ise modül fan motorunun üzerindedir klimasız ise zaten modül yoktur
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ispanyol2
teşekkürler sayın efe arac klimalı anlaşılan yolcu tarafı alttan girecez.
saygılar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Pardon klimalı diye yazmışssınız zaten.Fan motorunun iç tarafında rezitans vardır alüminyum şeklinde o parça arıza yapmıştır
|
|
|
|
![]() |
|
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Senin derdinin dermanı cihan usta
|
|
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |