![]() |
|
206 sedana modifiye için fikir |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 19:05 |
Arkadaşlar beyaz 206 sedan var ve bir miktar bütçem var. Bu bütçeyle yaptırabileceğim 3 farklı aksesuar arasında kaldım;
1) Blow off 200 TL 2) Ön angel eyes far 300 TL 3) Ses sistemi 400-600 TL Hangisini tavsiye edersiniz ?
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angel far kesinlikle tavsiye ederim. Aracın görüntüsünü çok değiştiriyor.
|
|
![]() |
|
şu blow off yararlımı zararlımı anlamadım biri zararlı yazmış biri yararlı demiş
|
|
![]() |
|
Angel öncelikli olmalı.
|
|
![]() |
|
Bence İlk Önce Kendini Tanıtsan Daha Güzel Bir Modifiye Yapmış Olacaksın;
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen;
Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
![]() |
|
oo sen daha kendini tanıtmadınmı modifiyenin başı kendini tanıtmaktır
mesela aracı satarken söylersin modifiye olarak kendimi tanıttım diye (Bence İlk Önce Kendini Tanıtsan Daha Güzel Bir Modifiye Yapmış Olacaksın;) Abi bu nemek ya öldürdün beni akşam akşam ![]() |
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. tamam kendimi tanıtırım. bu arada ben angel farlarda http://www.youtube.com/watch?v=fbMokuOE27c bu videodaki gibi halkalrı mavi yapmak istiyorum olur mu ? birde angel eyes farlar içine su alrmı yani buhar yprmı ?
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
![]() |
|
bu blow of 'un videosu isteyen bakabilir.
Düzenleyen Otobanfaresi - 01 Kasım 2011 Saat 20:05 |
|
<< Barış Yavaş >>
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zararlı olurmu kardeşim, Turboyu alt devirlerde çalıştırıyor ( Turbo Lag' ını engelliyor ) asıl görevi bu. Turbonun yıpranma açısından zararlı demiş olabilirler fakat turbo turbinleri öyle kolay kolay yıpranacak parçalar değil hele hele Blow Off ile hiç sanmıyorum :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
jant ilk seçimin olsun bence.
|
|
![]() |
|
Muhammet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1991 Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
blow off ve ses sistemi bence en son yapılmalı yani arabada oynayacak bir şey kalmadıktan sonra ilk olarak kesinlikle jant. aracı çok değiştirir daha sonra angel far ve stoplar birazda arabayı basıp film ve sizin için sorun olmayacaksa abart takıp daha sonra blow off taktırmak bence daha mantıklı en azından görüntüsü spor olmadan blow off bence erken olur ve hoş durmayabilir kişisel görüşümdür. sizin sorduklarınızdan ise ilk önce angel far derim kolay gelsin
![]() |
|
307cc 2.0 otomatik 34 ARM 55
2008 BMW 320d |
|
![]() |
|
öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. muhammet abi haklısın ama jant için en az 1000 tl para lazım paradan önce babama kabul ettirmem lazım ki 2 ay önce ön lastikleri yeniledik yani o iş biraz zor :) blow of a gelince bizimkinde turbo yok ama zararı olacağını düşünmüyorum.
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
![]() |
|
Aracın Resimlerini Bir Paylaşırsan.
Daha Sağlıklı Öneride Bulunabiliriz. Photoshop ile vs.
|
|
![]() |
|
resim koymayı bilmiyorum yardımcı olursanız koyarım.
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
koyduğun video blow off değil sakın 200 lira falan veriyim deme böyle bişeye alt tarafı bir hoparlör 1 m.likde bir kablo 20 lira bilde değil maliyeti..bilmiyorum sedanlarda dizel var mı ama araba dizel değilse zaten blow off takamazsın benzinliye zaten olmaz..videodaki ses bence iğrenç taklit edememişler havayı tam bırakmıyor gibi.angellar mantıklı farlarda altlarda tapalar var onların içinden ledleri değiştirebilirsin zaten ne renk istersen onu tak olsun bitsin
|
|
2004 Quiksilver
|
|
![]() |
|
yok kardeşim kendi tanıdığımdır zaten yapan arkadaş bildiğimz blow of o hoparlör değil. araç 1.4 benzinli . angel far konsnda bilglndrmen için saol büyük ihtimalle onu alıcam zaten.
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Sıfır HKS Blow Off 150 TL arkadaşım.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
fiyat farklı olabilir arkadaşım saol.
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
![]() |
|
http://s1100.photobucket.com/albums/g405/Otobanfaresi/?action=view¤t=IMG0236A.jpg elimden geldiğnce paintte yaptım bişeyler :)
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
![]() |
|
Okumanızı öneririm
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |