![]() |
|
aslanımın patikleri tamam sonunda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 16:08 |
geçen ki anlattıgım ve az daha ben ve aracımın haşat olmasına açacak olan eski lastiklerimi bu sabah michelin energi save lastikleri aldım 175-65-14 ebatlarında 4 adet sıfır almış bulunuyorum arkadaşlar size de tavsiyem bu kışı da atlatayım alacam demeyin 15 metre benim gibi yan yan gitmektense ve az daha 480 tl vermeyip 4,800 tl masraf açmaktan sa lastiklerinizi almanızı tavsiye ediyorum saygılar sunuyorum yoruma açık
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne 480 ne 4800 hiç biri canınızdan önemli değil aman demeden lastikleri yenilemek iyi olmuş hayırlı olsun.
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim biz gariban oldugumuz için birde canımızdan çok sevdigimiz için aslanlarımızı biraz onu düşünüyorum kendimden çok :) |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hayırlı olsun, güle güle eskitin,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
teşekkür ederim çok sağol
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Hayırlı olsun.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
güle güle kullanın
|
|
![]() |
|
Hayırlı olsun,güle güle kullan.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
teşekkür ederim arkadaşlar olmayanlara da nasip etme imkanı tanısın allahım |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |