![]() |
|
yeşil yandı diye hemen hareket etmeyelim!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 23:48 |
:( cok sevdigim bir arkadasım bugün akşam 15,30 sıralarında ışıklarda beklerken yeşil ışıgın yanmasıyla hareket ediyor ve kırmızıda durmayan/duramayan tır ın altında feci şekilde doblo aracımızla sürükleniyor..
görgü tanıkları arkadasımızın, lambalarda en önde oldugunu ve solunda bir arac oldugu için kırmızıda durmayan tırı farkedemedigini söylüyorlar..
herneyse.. daha yeşil yanmadan sarı ışık yandıgında ARKAMIZDAKİ zart zart korna basan arkadaslar.. biraz daha AKILLLI OLALIMMIII!!!!!
:((((((((((((((((((((
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun. cana gelmesinde ne olursa olsun aynen dediğine katılıyorum yeşili beklemek ne kelime sarıda bile fırlayanlar var
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
evet anladım dediğini. ama yeşili beklemedende sarı yandığındada yola fırlayanlar oluyor onlarada değindim. büyük geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
cok saol dostum haklısın.. yazılan geliyor başa cekilen tasa boşa..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |