![]() |
|
Yine yeniden talihsizlik :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 Saat 21:12 |
Arkadaşlar dün kavşktan dönerken durur zannettiğim otobusun durmamasıyla kafadan birbirimize girdik haklı ben olduğum halde adam kendini haklı göstermeye çalıştı neyse tutanakları tuttuk helalleştik ikimizde kendi ifademizi kendimizce yazdık ve dağıldık.
Bu vesileylede Engin TEPE'yle de tanışmış olduk. Bugünde Engin kardeşimizi aradım oda sağolsun hiç üşenmedi kalktı manavgata geldi beraber kendi ustasına gittik ben evrakları verdim ustada sağolsun elinden geldiğince yardımcı olucağını söyledi. En zoruma gidende karşıdaki aracın sadece tamponunda el kadar bi göçük var benim araba radyatore kadar girdi. Elimde resim yok hani var ama arkadaşın telefonunda kaldı oda zaten kaza anının fotografları işimize yaramaz Engin kardeşim bu gün çekti yalın halini ricam koyuver de milletin gözü gönlü açılsın. Allah'a şükür ne karşı aractaki 30 a yakın turiste bisi oldu nede bana olan malımıza oldu canımıza gelmedine şükredip geçtik. Ha sinirlerim bozulmadımı bozuldu ama gel gelelim ne yapabilirsin, hiç bişi :) Bi dahada boştayken viraj almam heleki karşıdan aracımın 4 katı büyüklügünde sarı bir otobus yavaşlıyorsa :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Engin Tepe - 26 Ekim 2011 Saat 21:35 |
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar geçmiş olsun. REsımler yuklenıyor 10 dk hazır. Allah beterinden saklasın. |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
gecmıs olsun kardesım gelen mala gelsın de malda canın yongası bence haklı durumda ısen polıs cagırmalıydın cok buyuk hata yapmısın sımdı tramer sonucunu bekleyıp masraflarının nekadarının sana ait olacagını ogreneceksın haklı durumda iken masraflar sana yıkıla bılır :(
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun. Allah, beterinden saklasın.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
of of peugeot tun kotu yanı o dokunus radyotor den camurluga kapıya kadar gırmıs |
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
cok gecmıs olsun ya :(((
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Teşekkür ederim arkadaşlar. Evet en büyük aptallığım polis çağırmamak oldu Burak kardeşim ama ne yapalım biz insafa geldik adamın patronu dedi müşteriler yanar gel benim sigortam ödüycek diye Bizde eyvallah dedik insaf ettik serefsiz çıktılar ne yapalım herkes bizim gibi deyil serefsiz var kaliteli şerefsiz var alnında yazmıyoki bu sağlık olsun bekliycez artık ne olucağını görücez.
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
gecmıs olsun kardesım.ıns aynısı tekrarlanmaz.benım olay gıbı katlnmıs kaput.kesın degısır.fan motorun sıkısmıtr oda degısır kesın.farlarına da angel alırsın artık.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
aynı şekilde bi müsterime dolmuşcu carptı benı aradı abı dolmucu musterılerı bırakıp geleyım dıyo napıyım ben dedı dedım ruhsatını al gonder vermek ıstemezse polis cagar vermek ıstememıs polısı arayınca vermıs sende oyle bısey yapabılırdın neyse gecmıs bıtmıs artık alh gostermesın ama talıhsızlık ya oluyo ıste bıdaha bole bısey olursa tecrubelendın .)
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
çok geçmiş olsun. allah beterinden sanklasın kardeş.. :(
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Geçmiş olsun kardeşim fotoları göremedim ama el kadar göçükte olsa yazık Allah bidaha yaşatmasın.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun dostum...
|
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
abi yanlış anlamada o arabayı elden çıkar bu kaçıncıdır sıkıntı yaşıyosun :S geçmiş olsun kardeşim
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun kardeş.Aynı yerden geçen ayda ben yapmıştım kaza.Allah beterinden korusun.
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Geçmiş olsun Allah daha beterlerinden saklasın İnşallah.
|
|
![]() |
|
kapetan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
allah bir daha kaza bela vermesin inşaallah.büyük geçmiş olsun.
|
|
2006 model peugeot 407 1.6 comfort
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamazsınız.
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Geçmiş olsun, size birşey olmaması sevindirici..
Ustanız daha iyi bilir ama yanılmıyorsam ön şase soldan içeri kaçmış.. |
|
A3
|
|
![]() |
|
Cok gecmıs olsun dıyorum... Insallah tekrarını yasamazsın. Her zaman boyle aracların duramayabılecegını dusunerek kendını saglama almaya calısırsan sanıyorumkı daha guvende olursun...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |