![]() |
|
Satılık HKS Blow off ve FK 5 cm yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 Saat 19:02 |
Dostlar malum arabamı sattım, satarken blowoffve yaylarımı aldım, Ihtıyacım olmadıgından dolayı satıyorum, ilgilenen arkadaslar 0539 203 81 47 numaramdan ullasırlarsa sevınırım.. Pt uyelerı kendılerını tanıtırlarsa fıyatta bırazdaha cımert davranacagım, Hepınıze keyıflı forumlar....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hks-blow-off-fk-yay-62744464/detay/ |
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abicim hayırlı satışlar tekrar söylüyorum 306 gti ;)
Bye Bye Vti This Is GTi ///
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Berk :)) Yok paşam hondadanda vazgectık :D 3.18 is bakıyorum 94 97 arası :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar kardeşim. Yanılıp is yerine normal 3.18 alma sakın pişman olursun :)
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
Tek gerçek gti bak mesut abi sonra gti ların arka plakasını çok okursun söylemedi deme
![]() Düzenleyen berkekk - 26 Ekim 2011 Saat 19:43 |
|
![]() |
|
O yaylar 307ye uyarmı acaba?
Birde sadece meraktan soruyorum o blow offun yanında bir aparat var içinden iki hortum çıkışlı o nereye ne için takılıyor?
|
|
![]() |
|
Lion46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Evet bende merak ettim bu yaylar makyajlı kasa 307'ye olurmu?
|
|
2009 Peugeot 308 Vti tiptronic 120 hp ''inci siyah'' Prins Vsi 2 Lpg Kiti
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
uymaZ. blow offu kaçırma.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
aynen blow off hüseyin abi tam senlik 1.4 hdi öttürürmü bilmem ama al yani yakışır abime :)
|
|
![]() |
|
Mesut abi,
Valla kuruş param yok olsa blow-off a talibim. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
mesutun sattığı 206+ da 1,4 dizeldi, iyi öttürüyordu.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Hüseyin abi KAÇIRMA
Bende elektronik blow-off alcam birlikte çuflarız ![]() ![]() Düzenleyen berkekk - 26 Ekim 2011 Saat 20:35 |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
mesut elektronik deil demi turbo için bu
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Krom depo kapağına 60 lira verdim. bir 70 daha katar alırdım blow-offu valla ya içim gitti.
![]() |
|
![]() |
|
![]()
elektronik değil abi turbodaki pis gazı atan bildiğimiz hks blow off turbo ömrünü uzattığı söyleniyor , biz atmosferik power takıldığımız için bunların 12v luklarından kullanıyoz
![]() |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
blow of tek satıyonmu abı:) kaç peree :D
![]() |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
130 tl istemiş sadece blow'a ayrıca mesut arkadaşımız forumdan arkadaşlara bir güzellik yapacağını açıklamış. Benim araçta turbo olsaydı çoktan almıştım, bence kaçırmayın arkadaşlar dosta gidecek bir ürün.
|
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Montajı ne kdr tutr acep
![]() |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Bende yayları istiyorum be toplasıp alalım :) harbi sadece yay kaç pere :) |
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
her an alabilirim blow u
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |