![]() |
|
angel eyes mi? far karartmamı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 Saat 19:47 |
|
selamınaleyküm arkadaşlar bende 1.4hdi 206 var aracımda angeleyes var ama yandan bakınca falan kabut acık gibi duruyo aslında angeli seviyorum ama bu açıklık çok canımı sıkıyo bi kez daha konu acmıstım bununla ilgili kabut uzatma yap bosluk kapanır dedıler ama bende ön kabtu bozmak istemıyorum arabam rc kırmızı far karartmamı güzel olur angeleyesmi sizce far karartmada acıklık olmyo hiç olmazsa ama sonra pişman olurum diye tırsıyorum napsam siz söylermisiniz şimdiden teekkürler
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
angel al orjinali bozma sakla derim ben
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
+1
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
+2 kardeşim de aynı fikirde
![]() |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
al bır cıkma kaput angella uzatma yap gıtsın bence.daha bır havalı olur
|
||
![]() |
||
|
angel eyes en eisi
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
bi kaportacıda o açıklıgı ufak bi işlemle bayagı kapatabilirsin orjinalliğini bozmadan
angel muayenede çogu zaman geçiyo ama sonradan far karartma yapılıpda muayeneden geçilirmi bilmiyorum 1 ay daha beklersen bunu cevabınıda veririm :) |
||
![]() |
||
|
far karartma fenniden sorunsuz geçiyor
|
||
![]() |
||
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sağolun arkadaşlar..angel şimdilik dursun ozaman
|
||
![]() |
||
|
+ 999 ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |