![]() |
|
Peugeot 307 Blaupunkt Cd Çalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
izmit_Lee ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmit_Lee
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 11:19 |
![]() Aracım için almıştım uymadığı için satıyorum.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar,
neden uymadı acaba? can sisteme göremi bu bunlarıda belirtmelisin,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
izmit_Lee ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmit_Lee
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir yere götürdüm takması için kablo giriş yerleri farklı makyajlı kasalar içinmiş
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ozaman CAN sistemdir. eski kasaların elektrik sistemi VAN sistemdir yeni kasaların CAN bu yüzden uymamıştır. ilanda da bunları belirtki alan kişi madur olmasın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmit_Lee
Bunları bilseydim zaten ben almazdım :D Teşekkürler bilgi için. Peki bunu takmanın bi yolu yokmu aslında takabilsem kullanacağımda.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmit_Lee
Fiyatı düşürdüm arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
senin araca uymaz tabi. burdan keşke baştan sorsaydında söyleseydik.
neyse satılır ama. hayırlı satışlar. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |