![]() |
|
Peugeot 307 Blaupunkt Cd Çalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
izmit_Lee ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmit_Lee
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2011 Saat 11:19 |
![]() Aracım için almıştım uymadığı için satıyorum.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar,
neden uymadı acaba? can sisteme göremi bu bunlarıda belirtmelisin,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
izmit_Lee ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmit_Lee
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir yere götürdüm takması için kablo giriş yerleri farklı makyajlı kasalar içinmiş
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ozaman CAN sistemdir. eski kasaların elektrik sistemi VAN sistemdir yeni kasaların CAN bu yüzden uymamıştır. ilanda da bunları belirtki alan kişi madur olmasın.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmit_Lee
Bunları bilseydim zaten ben almazdım :D Teşekkürler bilgi için. Peki bunu takmanın bi yolu yokmu aslında takabilsem kullanacağımda.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı izmit_Lee
Fiyatı düşürdüm arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
senin araca uymaz tabi. burdan keşke baştan sorsaydında söyleseydik.
neyse satılır ama. hayırlı satışlar. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |