![]() |
|
206 hararet göstergesi kaçar kaçar artıyor? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
assat76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2011 Saat 15:36 |
arkadaşlar merhaba.gösterge 70 den başlıyor ve bir ince çizgi geliyor daha sonra 90 ve sonra bir ince çizgi daha.şimdi sorum şu.90 dan sonra gelen ince çizgi 95 mi yoksa 100 mü? bu ince çizgiden sonra tekrar ve en son kalın çizgi geliyor.ustam 95 diyor servisi arıyorum 100 diyor??? birde şöyle bişiy var.normalde ilk kademe fan 93 te açması gerekiyor ama (servisin dediğini doğru kabul edersek) en son kalın beyaz çizgide açıyor.yani servise göre 110 ama ustama göre 98-100?? hangisi doğru ve niye ilk kademe fan en son beyazda açıyor?
|
|
PEUGEOT 206 1.4 XR AUTO 2001 LPG
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede 90 dan sonraki çizgi 100 derecedir ayrıca bu 206 larda hararet sorunu çok oluyor ve ibre çok oynak bi şekilde hareket ediyor. benim 206 aracımdada bazen 100 dereceyi gectiği oluyor ama genelde 100 de fan açıyor
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
ufukcan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bende 206 roland garros aldım araç 5 dk çalışsın ş. içi düşük devirde hemen 100 dereceye geliyordu bende 90 ı neden geçiyor diye tamirciye bırakıp ne gerekiyorsa yap dedim. sonra tamirci aradı abi bunun kayış bitmiş dedi ondan hem kaydırır diye değiştirdi 25 tl almış kayışı. ondan sonra benim hararet 90 ı bulmaz oldu sizde radyatör kayışını değiştirerek sorunu çözersiniz umarım. en azından baktırın durumu nedir bitikse değişsin ve gerginlik kontrolü yaptırın!!!!!
|
|
ufukcan manisa
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |