![]() |
|
Araç artık çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
muntehaozen ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 12:16 |
|
bu yıl nisan ayında aldım.İstanbul selinde oradamıydı bilmiyorum :S... plaka:06AE4387 bir kontrol edip bana bilgi verebilirmisin?
|
||
2010 Peugeot 308 1.6 AUTO6R HDI Premium
|
||
![]() |
||
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadasım aracı nezamn aldın Bu arac elektirik tesisati sorunlu modellerden olabilir istanbul selınden sonra bu tur su hasarıyla perte cıkan araclar cok el degıstır dı ve hepsınde bu sıkıntı var ortak olarak pert kaydı secelesı sase si temızmı bılgın yoksa plakandan kontrol edebilirim ayrıca tavsiyem arabayı elınden cıkarmaya calış ! Düzenleyen 307XT - 25 Ekim 2011 Saat 23:31 |
||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
||
![]() |
||
muntehaozen ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
|
Ankarada marka peugeot özel servis var yolda kaldığımda aradım geldi bilgisayarıyla.Bende sizlerin söylediği şeylerden kaynaklana biliceğini söyledim.Ustada kendisi söyledikerimden bir eleme yaptı buldu sanırım.Sonunda düzeldi ya önemi yok artık :)
Düzenleyen muntehaozen - 25 Ekim 2011 Saat 20:49 |
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Problemin çözülmesine çok sevindim,çözümü nasıl oldu kim tespit etti peki?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
|
Arkadaşlar problem krank sensörü(motor devrini ölçmeye yarıyormuş)değişir değişmez arabayı ilk marşta çalıştırdık.Ve fiyatıda 45 tl sonunda artık yolda kalmıcam inş herkese teşekkürler.
|
||
|
||
![]() |
||
|
belkide çok basit bir şey ..cecoli hatırladınmı benim başıma geleni
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
|
Bütün verdiklerinizi not ettim belki ustanında aklına gelmicek ben söyleyince denicek hepinize teşekkür ediyorum varmı daha fikri olan?
|
||
|
||
![]() |
||
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
|
5 sene önce bir 206 sahibiydim. Aynı sorun o araçtada vardı. Sağlam bir ustam vardı o zamanlar, aracı çekerek ona götürdük, immobilizer de problem olduğunu söyledi. Fazla bir masraf çıkartmamıştı o zaman. İmmobilizeride bir kontrol ettirin derim.
|
||
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Bu arıza bana krank sensörü arızasını anımsatıyor. Daha önceki aracımda yaşadığım problemlere çok benziyor. Kontrol ettirmenizde fayda var. Sensör sağlamsa bile yada değiştirince bile sensörün takıldığı kablo demetinide kontrol etmek gerekiyor
Düzenleyen rifatseker - 20 Ekim 2011 Saat 08:53 |
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
|
Bana kalırsa bu aracta elektronık bır problem var. Aracın ecusunun kontrol edılmesını saglayabılırmısınız. Degısık bır ecu ıle denenebılırse cok ıyı olur dıyorum...
Daha once bır tanıdıgımın 307 sıde olmadık zamanlarda stop edıyordu. Sıklasınca kontrol ettıler sorun ecudan cıkmıstı. Tabıkı sızde de aynı durum olacak dıye bır kaıde yok. Ama bana bu durumu anımsattı... Düzenleyen CeCoLi - 20 Ekim 2011 Saat 00:56 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
|
Ve şundan endişem var katalizörden olma imkanı varmı bildiğiniz üzere pahalı bir parça?GÜNCEL
|
||
|
||
![]() |
||
|
Yetkili serviste değiştirdğiniz parçaların ücretini , arızanızı çözemedikleri zaman geri alma hakkınız var iadeyle sanırım
|
||
![]() |
||
|
Tam açık adresini ve telefon numarasını bilmiyorum ama bir usta var. Oto şahin Hüseyin pehlivan. Mercedes ustası ama anlamadığı araba yok. Aracı görse yeter açıp bakmasına gerek yok. Yerini özel mesajla tarif ediyorum.
|
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
marş basıp araba çalışmıyorsa ateşleme ve yakıtta sıkıntı olabilir ateşleme yok ise krank okuyucusuna bakılır oda sağlam ise sigortalara bakılır sigortalar sağlam ise sigorta tablası değişir oda sağlam çıkarsa bu iş motor beynine kadar dayanır
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muntehaozen
|
Meraba abilerim kardeşlerim,
Benim 2004 model 307 xt benzin ve tüplü aracımın sinir krizi geçirten olayını sizlere anlatıyorum. 4-5 ay önce aracımda tüp yokken daha 5-10 km ilerleyip stop ettiğimde çalışmıyordu yaklaşık 5-10 dk dinlenince çalışıyodu.Bu sorun gittikçe sıklaşmaya başladı ve dinlendirdiğimde çalışmaz hale geldi Yolda ilerlerken, stopda etmeye başladı.Sonunda dün geceden itibaren aracım artık hiç çalışmıyor..Marş dönüyor ama bir türlü çalışmıyor dün yolda kaldım eniştemin arabayla çektim arabayı. Bujiler dediler değiştirdim. Motora benzin basmıyor dendi pompayı değiştirdim.(bunları özel peugeot servisi diyor tabi) Arıcam komple bakımdan 2 ay oldu çıkalı yaklaşık 850 tl bakım masrafı(trigeri, diskleri, yağı suyu işde) Araçda yarım depo benzin yarım depo gaz var karnı tok ama çalışmıyor.Ustama götüreceğim oda bu durumu anlamış değil en son bujiler yoğuşuyomu acaba diye kendi kendine düşünürken duydum.Bilgisayara sokucagını söyledi aracı ama ben bilgisiz olmak istemiyorum bu konuda benim bildiğim herşeyi sizlere aktardım sizce ne olabilir nerelerden kaynaklana bilir neden çalışmaz :(.
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |