![]() |
|
En İdeal Araba Hangisi (Fiyat Performans Tasarruf) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 Saat 22:52 |
Arkadaşlar araba almayı düşünüyorum ve kafamda bazı araçlar oluştu ve bir türlü karar veremiyorum...acaba 206 gti 206 rc 207 gti 207 rc yazmış olduğum bu 4 modeli göz önüne alırsak 1.sırada tabi performans cok önemli olmak sartıyla modifiye, yakıt tüketimi, kronik sorun, yedek parça...bakımından alınabilecek en iyi araç hangisidir 207 rc 32 bin 206 gti de 15 ama bu porblem değil fiyatlarını baz almayın sonucta alıp aracı alıp elimizde patlatmak var yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum sevgili arkdaşlar...
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eskilerden dersek 206 rc Gtı inn modlanmışı ama yeni gözksn dersen bnm gönlüm 207 RC den yana ve kırmızı beyaz jant
![]() |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draklara 207 rc de 206 gtı de girdi bu sene bizim burda pek bişe yapamadı . Gerçi bu sene 700 hp audi ve subra motorlu bmv vardı 1000 hp
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
benm dediğim bu 4 araç için gecerli... 206 gti rc 207 gti rc hangisi her acıdan karşılaştırıldığında ağır basıyor??bu 4 araçtan ama her acıdan düşünün
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
207RC bence en mantıklısı. 1,6 motor olduğu için hem vergisi hem de yakıt tüketimi daha az. Motoru da Peugeot'nun kendini kanıtlamış THP'si. Hem teknoloji, hem güncellik, hem de tasarım bakımından 207RC derim. RC'nin tek eksiği cam tavan yok. GT'lerde ise cam tavan standart. Bir yanda 175HP, spor koltuklu RC. Diğer yanda cam tavan 150HP GT. Karar senin.. Bu arada Corsa GSi'lara da bir göz gezdir derim..
|
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Bunların arasında ise bencede 207RC kırımızı ve beyaz jantada kesin katılıyorum
![]() Düzenleyen zavur - 18 Ekim 2011 Saat 23:23 |
|
![]() |
|
Üç rengi de muhteşem. Beyaz, Kırmızı, Siyah.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
hocam 206 rc yi kimse beğenmiyo sanırım :)performans olarak en iyi olan benm bildiğim 206 rc 207 rc den daha iyi ben mi yanılıyorum ???
|
|
![]() |
|
Yineliyorum 207RC, 206RC'den daha modern, daha teknolojik, daha az yakıt tüketen, vergisi daha az, daha seri, daha güvenli bir araçtır. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
peki turbo motorların modifiyesi daha mı kolay oluyor..yani 206 gti ye modifiye biraz tuzlu ve sıkıntılı oluyormus 207 gti yi mod yapılması daha mı kolay 150 yi 200 e cıkarmak kaça patlar
|
|
![]() |
|
Bütçen müsaitse 206 GTi'ı boşver derim. Ellenmemiş, temiz 206 GTi bulmak çok zor. Bir de modelleri eskidi artık. 2001 arabaya binmek var 2008 arabaya binmek var.
207GT ve RC turbo beslemeli motor olduğu için chip (yazılım) ile iyi seviyede perf. artışı sağlanabiliyor. Açık filtre, egzoz sistemi ve chip tuning ile epey performans artışı sağlarsın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
peki bu 207 gti yi 200 hp ye cıkarmak yani 50 lik bi artışın maliyeti ne kadar olur?
|
|
![]() |
|
Kesin rakam söylemem şu kadar HP olur diye. Ama forumumuzun sponsoru Eyüp Bey var, kendisi chip tuning uygulaması yapıyor. Kendisiyle görüşürsen uygulama sonucu aracın kaç HP ve kaç nM artış sağlanacağını öğrenebilirsin. Foruma özel: 1. Seviye uygulamalar Turbo Benzinli 540 TL 2. Seviye uygulamalar Turbo-Benzinli 675 TL Fiyatlar bu şekilde. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
hocam yani en fazla 2 bin tl ye bu aracı 200 hp ye cıkartırız öyle mi? birde turbo motor bu 207 gti ve rc ler sanırım??
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Sevgili arkadaşım GTI, GSI, VTS, serilerinden hemen hemen her modelini kullandım 106, 206, 306 Saxo, Corsa. Bu saydığım araçlar içinden beni en çok tatmin edeni 306 GTI oldu fakat 207 RC Berkay' ında dediği gibi hem modern hem teknolojik hemde performans ve konforu bir arada yaşatıyo sürücüye. RC kullanmadım ama bence şık ve kullanımı zevkli bir araca benziyor.
Yukardaki GTI' lar içinde modifiyeye en uygun motor 106' nınki. Uygunluk derken şöyle açıklayım 106 ya takılan bi headers atıyorum 30HP katkı sağlıyorsa 206 ve 306 ya takılan aynı parca 10 HP veriyo.
Eğer bütçen uygunsa 207 RC derim yakıt olarak THP motorla hemen hemen aynı zaten.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Sana şöyle bir örnek veriyim arkadaşım, benim aracım 306 GTI stock olarak 170 HP
Cadde tipi dereceli egzantrik + Açık Hava Filtresi + Chip tuningle 200 HP :)
bu uygulamalarla +29 hp verim alıyosun bu motorda. RC nin uygunluğunu bilemiyorum.
Maliyetli işler bunlar ama hatırlatıyım. Düzenleyen I Love My Pug - 19 Ekim 2011 Saat 00:01 |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
207 rc 206 gti nin modlu hali değil mi zaten motor aynı turbo motor pek bi farklılık yok gibi duruyo işçilik olarakta eski 206 rc ve gti arasında işçilik olarak cok fark vardı mesela
|
|
![]() |
|
207 ile 206 motorunun hiçbir alakası yok. Biri 2,0 atmosferik diğeri 1,6 THP turbo beslemeli.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
motor performans ve modifiyeye uygunluk olarak hangisi daha iyi olur?
|
|
![]() |
|
Bulabilirsen 207 Rc LeMans özel serisinden bul hiç bişi ile oynama
![]() Aracın duruşu bile yetiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |