![]() |
|
Jant içinde gözüken kırmızı fren |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 23:13 |
|
arkadaslar, jantların icinde fren kaliper kapaklarına takılmış kırmızı kapakları hepiniz görmüşsünüzdür. bu kapaklardan satan bir yer buldum. orda usta ile konustum peugeot'nun 15inc orjinal cc jantına bunu takamam, sürter dedi. jantının en az 16inc olması ve jantla kaliper arası 3 cm pay kalması lazım dedi. yokmudur bir yolu, böyle bir konu ile karşılaşanınız oldu mu?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Konuluşdu daha öncesinde. Ustanın dediği doğru. kaliper denilen olay balatayı tutan kısımdır. bu kapak kaliper kapağı diye geçer. Kol aralığı geniş araçlarda görünümü değiştiriyor ve hoş duruyor ama hali hazırdaki kaliperle jantın arasındaki mesafeyi azalttığı için sorun oluyor. Kapağın janta gelen kısmı inceltilebilir ama oda ne kadar randuman verir bilinmez.
|
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
Usta bu işten anlıyormuş
![]() Galiba 15ler için biraz aşındırma ile takabiliyorlardı.Kesip biçme işi yani. |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gereksiz bişey bence piyasada çok var çünkü, kaliperlerini kendin boya bana kalırsa daha orjinal olur :))
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
15 lerede takılıyo takan tanıdıklarım var ama araya iğne zor girecek kadar yanaşıyo janta
yarın öbürğün seyir halinde bi şamata kopmasını istemiyosan 15 e denemiceksin |
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
yaylardan sonra da frenlere kesik basladi
![]() orjinal üzerindekileri söküp boyayin, sizin caniniz kiymetli degilse, hic olmazsa baskalarina zarar vermemis olursunuz. |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
evet sanırım 15 te fazla zorlamamak gerekiyor yol alırken sakatlık çıkmasın, arkadaşın dediği de mantıklı geldi ''kol aralığı geniş'' araçta daha sağlıklı ve güzel durur eminim.
|
||
![]() |
||
|
en az 16 olucak 15 e olmaz
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
brembo değilde Willwood bulursam takarım benim arabaya :)))
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar Bahsettiğiniz Brembo Kaliper Kapakları 15 Jantlara Uyuyor ...
En Azından Ben Kendi Aracıma Uydurdum... Hemde Hiç Bir Kesme Tadilat Gerektirmeden... Gayet Kolay Bir Şekilde Monte Edilebiliyor... Bendede 15 3O7 Beş Kollu jantı Denilen ARİANE Modeli Mevcut... Cecolimle Beraber Denedik Sorunsuz Uyuyor... ![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 13 Ekim 2011 Saat 09:43 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Willwood' a rastladınızmı hiç ? ben bulamadım varmıdır acaba gören duyan ? :)) |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
![]() |
||
|
Bahsettiğin Bu Olsa Gerenk..
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
canımı çektirmeyin arkadaşım karartcam şimdi gözümü ne var ne yok alacam :D
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
![]() Ben Aldım Bir Çift; Yakında Takıyorum Hemde AlbaYDemircaN Markalı ![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
pahalı değil de benim janlar 15, bunun için gidip en az 16 jant alcam, almışken de güzel bişey alcam sonra buna göre lastik alcam derken bu kalipper işi bana 2000 TL ye patlar
şimdi albayım sorarım sana hani pahalı değil di bu kalipperler
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
albayım tamda bundan bahsedıodum bunun grisi var ya çok hoş duruyo nerden buldun bunu ? nerde satılıyo bilgin varmı ?
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
![]() |
||
|
Ben Canlısını Görmedim Hafta Sonu Parçacıları Dolaşayım... Varsa Haber Ederim
![]() |
||
![]() |
||
|
Bır dakıka abıcım. Sen yanlıs anladın. Kımse kalıperı kesmıyor. Takılması dusunulen kalıper kapagının bıraz modıfıyesı ıle takmak mumkun... Ayrıca Albayımın soyledıgı gıbı 206 sında 15" jant ıcıne cok rahatlıkla montajlanabılıyor. Ama burada dısk capı ve kalıper boyutu degısken bır rol oynuyor... Ben kendı 15" jant bulunan aracımada takacagım benım kalıperlerım daha buyuk bıraz zorlanacagım ama sızlerle paylasırım...
|
||
![]() |
||
|
Oluyor abıcım oluyor bız Albayın aracında ıkımız bır fııl denedık hemde arada cok bosluk kaldı yanı
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
O Yüzden Bu Malzemeyi Satan Adam Bile Uyup Uymadığını Bilmiyor.
Ezbere Konuşuyor... 15 e uymaz Minimum 16 Jan Olması Lazım... Yakın Bir aman Zarfında Ben Taktıracağım Cecolimle Beraber O Zaman Gerçek Kanıt Ortaya Çıkacak ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |