![]() |
|
navigasyon Piranha Fuga 5 aldım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 00:30 |
|
Nasıldır ? İyimi iş görürmü ? 200 liraya aldım ''vatan computer''da internet üzerinden 12 tkst
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı olsun hocam,
İhtiyacını büyük bir ölçüde karşılayacaktır. Piranha tarzı markalara karşı birisiydim ama bizde 3.5 neo aldık çok memnunuz bir de Igo primo 3d yükledimki tadndan yenmiyor. Tabi evde htc touch hd, htc hd2 ve htc hdmini var onlarda bir başka oluyor navigasyon görüntü kalitesi çok fark ediyor. Düzenleyen Alicilik - 12 Ekim 2011 Saat 00:35 |
||
![]() |
||
|
Hayırlı Olsun.
TV Özelliği Varmı ? |
||
![]() |
||
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayır tv yok onlar epey pahalı
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
|
Albayım plaka spreyine kızdın navigasyonda tv istiyorsun ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
ama tvli olsa daha iyi olurdu gerçekten. İptal edip tvlimi alsam;)
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
|
Seyir halinde iken tv izlemeyeceksen neden olmasın
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
yok yarın iptal edecem quattro alacam. tahoe mi ne var 7inç. Oda süper olur ama oda epey pahalı duruma göre onuda alabilirim. Battık madem tam batalım
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
+tv özelligi Navigon da var
![]() ![]() Garmin ![]() navi + arka/geri görüs icin cam. ![]() |
||
![]() |
||
|
Aynı cihaz bende var ve memnunum. Navigasyon olarak çok yeterli bir cihaz. Bluetooth ve FM transmitter gibi özellikleride gayet güzel.
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
geri görüş hepsine takılıyormu ?
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
![]() O Yüzden Sordum... Arkadaşımızın Aldığı Fiyat Pekte Ucuz Sayılmaz Bence ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
kaç liraya aldınız ? Bende alayım bugün iptal için aradım fatura kesilmiş kargo geldikten sonra paketi açmayın geri yollayın dedi. tvli üst modelini alayım nede olsa taksit olunca para ödemiyoruz;)
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
|
Ben 220 Liraya Aldım... Tv Özelliği Olduğu İçin Düşünmeden Aldım... Çokta Memnunum
Tek Eksiği Bluetooth Özelliği Olmaması Ama Oda Çok Büyük Bir Eksiklik Değil... Doğrusunu İstersen Benim Aldığım Modeli O Fiyata Bulman Zor... Zira Ben A-1O1 Marketteki Kampanyadan Aldım... Normalde Hepsiburada.com da 385 Liraydı En Son Baktığım Zaman... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
modeli ne
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
tv goruntusu nasıl arkadaslar.dvd ye baglanabılıyor degılmı.bırde dvdsız nasıl cekımı
|
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
valla mıllet takıp edıyor pıyasayı:) albay a 101den navı almıs.arkadaslar bımden park sensoru alıyor.:)) bız nasıl haberdar olcaz sıtesınde yazıyormu neyı verecegı
|
||
![]() |
||
|
Albaydaki tv li navigasyon çok güzel gayette ii fiyata almış.Şansına denk gelmiş.Bende izmirde tansaştan telefunken almıştım.149 tl ye 12 taksit fm transmitter özelliğide var ayrıca igo primo3d yüklü herkese tavsiye ederim bence en iyi navigasyon programı.
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Al benden de o kadar :))) ayakta uyuyoz biz valla :D Düzenleyen I Love My Pug - 13 Ekim 2011 Saat 00:06 |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
albayın navigasyona ben kefilim :) ankaraya gidene kadar film izledik :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |