![]() |
|
Araç İçi Ses Sistemi Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 00:21 |
Arkadaşlar şöyle bir link buldum. Herşey dahil sistem 300TL. Ne dersiniz iş yapar mı?
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TAKIM İCİNDEKİLER 1 1000LİK JBL BAS 30CM VEYA 1100LÜKJBL BAS 30CM 2 OVAL KOLON 2Lİ VEYA 16CM KOMPENAT KIRASAVIRLI 3 4KANALLI PUROFESYONEL 4 30CM HDF BOŞ KABİN 5 FUL KAPLO TAKIMI bunların maliyeti 300den fazladır bir iş olmasın |
|
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
1-4-5 200 tl civarı
3- 150 tl civarı 2-70 tl falan olsa her türlü ucuz.
|
|
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
4 kanal anfide bass çalıştırılmaz bu da böyle biline kolon gibi çalmasını sana yeticekse başka tabi + bu fiyata veripde 2 yıl garanti veremez muhtemelen dükkan garantisi o bahsettiği en ucuz bass kabini 50 tl iken 250 tlye bu kadar ürün imkansız gibi bişey faturasız dükkan garantili olarak satıyodur büyük ihtimalle
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
dostum kusura bakmada daha sattığı şeylerin adını düzgün yazamayan satıcıdan uzak durmalısın bence.
listedeki amfi ucuz ve güzel sesi olan bir amfi, kullanan bir iki arkadaşım var gayet güzel ses alıyorlar,hatta birisinde bu amfinin 5 kanallısı var banada ondan alalım diye çok ısrar ettiler ama ben farklı düşünceler içindeydim. orada para verdiğine değecek iki şey var bence birisi bass biriside amfi.o ovaller amfi ile beslenirse muhtemelen bir iki ay içinde patlarlar.ayrıca tesisatta kablo çok önemli kabloların ne kadar iyi olursa aldığın sesde okadar güzel ve kaliteli olur.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
bu adamı tanıyorum arkadaslar daha onceden konustum gercekten cok ucuz verıyor herseyını
kabınlı bass 130 tl sıfırı amfının sıfırı 150 tl kolonlar 50 tl kaplp 50 tl 380 eder toplamda fıyat cok ıyı alacak olan varsa kacırtmasın |
|
![]() |
|
ve her seyını nakıt satar kart satısı yapmıyor
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
arkadaşım bas aldı bundan 1 sıkıntı çıkmadı
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
kırasavır
![]() abi piyasada sahte gt4 serisi var uzak dur
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bu adam toptancı olduğu için fiyatları uygun, garantide veriyor bir kaç kez takip etmiştim ürünlerini
en kötü satıcının yorumlarına bakabilirsin, Düzenleyen metin - 10 Ekim 2011 Saat 16:27 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Arkadaşlar bana kırasavar ın ve kaplo nun anlamını izah edebilecek kimse varmı. Bu sahibindenin efsane reklamı galiba
![]() |
|
![]() |
|
bir iş var sub lar çakma olabilir midlerin kırasavırları yanar filan sakat burası abi sen atakan tuning e bak sahibinden.com da var ilanı
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Bence normalfiyat
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Basla kutuyu cikar digerleri 5 para etmez bi basla kutuyada o para verilmez
|
|
![]() |
|
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
bende bu kişinin ilanlarını daha evvelden takip ettim ihtiyacı olan güvenilir şekilde iletişime geçsin. bildiğim toptancı arkadaşlar.
|
|
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|
![]() |
|
İş yattı, nasıl esnaf anlamadım. Malesef denilip yüzüme kapatıldı telefon..
|
|
![]() |
|
fieryx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
selam arkadaşlar epeydir yazmmıyordum siteye ama ilanı görünce bi baktım sahibinden de buna benzer bir sürü ilan var kiminde 1.500 kiminde 300 bende şu an 206 aracıma bi sistem yaptırmayı düşünüyorum ancak hiç böle bişey yaptırmadım daha önce pek anlamıyorum ve karar veremiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz...
KAMPANYA PAKET İCERİGİ--- bu kampanya 350 tl... 1 ADET JBL 1000 WATT SUBWOOFER KABİNLİ(istenirse farklı marka verilebilir stok durumuna göre) 1 ADET FORWELL 4 KANAL 4*100RMS 1600 WATT AMPLİFİER 1 ADET FORWELL 8GA PROFESYONEL KABLO MONTAJ KİTİ ÜCRETSİZ MONTAJ VE KALİTELİ İŞCİLİK HEPSİ TOPLAM 350 TL istenirse mid takımıda ekstra ücret dahilinde eklenebilir buda 500 AMFİ 4 KANAL YÜKSEK GÜCLÜ 4*100RMS 1 BASS 1 TAKIM MİD AMFİSİ (SIFIR) ISINMA KESME YAPMAZ 2 YIL GARANTİLİDİR + 1 ADET JBL 30CM 1000 WATT 250RMS KABİNLİ BASS (SIFIR) + 1 ADET JBL YENİ SERİ GT5 16CM VEYA 13 MİD TAKIMI(SIFIR) + 1 ADET AMFİ MONTAJ KİT SOUNDSTREAM MARKA AMERİKAN KALİTELİ (SIFIR) TÜM ÜRÜNLER SIFIR OLUP FİYATLAR BÜTÜN HEPSİ İCİN GECERLİDİR VE MONTAJ DAHİLDİR sizce hangisini yaptırayım yada ayrı bir tavsiyeniz varmı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |