![]() |
|
kalkışlarda gaz yemiyor ve giderken gaz kesiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
gumus_5757 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gumus_5757
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2011 Saat 21:42 |
merhabalar arkadaşlar peugeo 106 quicksilver aracım var araç
kalkışda gaz yemiyor gaza bastığım zaman pır pır yapıyor stop edecekmiş
gibi oluyor. yolda giderkende gaz kesikliği yapıyor şarj lambası yanıp
sönüyor araç hızlanmıyorda..ayağımı hafif gazdan çekince normale
dönüyor.yardımlarınızı bekliyorum...
|
|
![]() |
|
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateşeleme kablolarına bujine baktır derim tüplü dim aracın beyinde de sıkıntı olabilir bu durum benzin yada tüp olarak ta aynımı acaba.
|
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle bi sorunun aynısını polo aracımda yaşamıştım sorunu başka yerde polonunki tevzi makarasından olmuştu senin araçta tevzi makarası varsa ona baktır
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
kardeş ynımda elektrik ustası var hamamdan geldikde bizimkilerle:D
1- şarj dinamosu konjektörü, 2-bobinden yapar diyor bilgine...
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
assat76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
silindir conta kesmiş olabilir.yanma odasına su girdiği için pırpır yapıyo yani suyu yakamadığı için.
|
|
PEUGEOT 206 1.4 XR AUTO 2001 LPG
|
|
![]() |
|
gumus_5757 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gumus_5757
bi ustaya daha sormuşrum ya buji kabloları yada şarj dinoması diyor.ama araç rampalarda stop edecek neredeyse fazla gaz vermesem giderkende gaz kesikliği yapıp şarj lambası yanıp sönüyor bilgileriniz ,için teşekkürler yinede yorumlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
sarj lambasi yaniyorsa, sarj dinomosu kömürleri bitmistir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gumus_5757
aracın şar dinomasına a baktırdım hiç bir sorun yok ama benzinde de lpg de de gaz kesikliği devam ediyor. bazende araç stop ediyor giderken o andada zaten şarj lambası anıyor direksiyon filan sertleşiyor.yardımlarınızı acil bekliyorum.
|
|
![]() |
|
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
bende de var ayni sorun servise goturdum , gaz kelebegini temizlememis gerek diyor eger oda gecmesse valfler degiscekmis. gaz kelebegini 30 tl e temizliyorlar sanirsam valflerde ise problem 2 sellenoid midir nedir tanesi 160 dan 320 tl yagi ile 350 fln oluyomus...
|
|
307xt
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
filitreni degiştir tıkalı olabilir
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Ares kardeşim senin sorunun şanzıman motor sıkıntısı deil aracın otomatik selenoid parçaları şanzımanda bulunuyor gaz kelebegı ve bu selenoıd arasında nasıl bı ılıskı kurdular merak ettım ???? |
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gumus_5757
filtreler de yeni değişti gaz kelebeğinide ben kendim özenle temizledim.aracın gazına durduğu yerde nirden sonuna kadar basarsam hemen stop ediyor.
|
|
![]() |
|
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
merhaba arkadaşlar şu an aynı sorun bendede var yokuş yukarı çıkarken ve virajları dönerken araba gaz kesiyor ve giderken en ufak kasislerde yağ lambası çok hızlı bir şekilde yanıp sönüyor anlamadım gitti arabanın yağıda var sorunun nerde olduğunu kaçtane yere götürdüysem hepsi başka başka bişeyler söylüyor arabamı kullanamıyorum şu an düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gumus_5757
bbenim aracımdada aynı sorunlar hiç farksız olarak devam ediyor ve mehmet arkadaşın aracındaki aynı sorun benim araçtada
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
kardes benim 306 dada ayni problem oldu.kapotun altindaki gaz cubugunun makarasi var orda fis var zannedersem mavi yesil kirmizi ve siyah o kucuk kablolardan biri kopmus olabilir. ben o fisi degisdirdim duzeldi.
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
hakliymissin kardesim bi ustanin lafina bosa sookturdum gaz kelebegini tertemiz cikti sanirim sorun selenoid deymis basinc valfi degiscekmis bu hatayi gidermek icin.
|
|
307xt
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gumus_5757
rampa yukarı gaza yüklendiğim zamanda araba kerkiniyor o arada bazen şarj lambasıda yanıyor.
|
|
![]() |
|
assat76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
araba otomatik mi? |
|
PEUGEOT 206 1.4 XR AUTO 2001 LPG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gumus_5757
106 1.4 75bg quicksilver benzin+lpg bugünde gaz kelebeği dahil sensörleride balata spreyi ile temizledim güzelce ama sonuç yine anı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |