![]() |
|
navitech nav-dx 9000 kullana varmi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2011 Saat 22:12 |
herkeze kazasiz sevkli bol km li surusler diliyorum oncelikle;
aranizda yeniyim ve yavas yavas arabami yapilandirmaya basladim,bugun bimeksden navitech nav-dx 9000 aldim,montesini yarin yaptiracagim,gerci piyasayibaya bir arastirarak aldim ama kullanan birisi varsa kesinlikle ondan bilgi almak daha verimli oluyor yardimci olursa bilgisi olan sevinirim? 1)urunden memnunmusunuz?(hernekadar artik almis olsamda) 2)montaji sirasinda herhangi bir sorun ciktimi?benim aracim 307 xt benim tek kuskum alet 7 inch acaba sigicakmi tasirma olurmu:s insh olmaz tabi. 3)kolonlari anfiyi ve wofer i daha almadim uyumlu bir marka tavsi edebilcek olan varmi? iyi gunler |
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Foruma hoşgeldiniz. Ben anlamam fakat mutlaka size yardımcı olurlar.
Düzenleyen EmRe26 - 08 Ekim 2011 Saat 22:28 |
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
2 numaralı soruna cevap vereyim.
Bende yok ancak arkadaşımın 307 sinde 7" Navitech marka bir oto teyp var. bu cihazlara özel çerçeveler mevcut ve onunla kullanarak montajını yaptı ve bire bir uyumlu bir şekilde oturdu teyp yuvasına. Bende de Pioneer markasının Doble Din bir teybi mevcut ve oda sorunsuz oturdu. Yani sıkıntın olmasın, Harika olacağından hiç şüphem yok. Bir tek tavsiye kablo tesisatını kaliteli yaptır. Piyasada VİBE markasının kablo setleri mevcut ve her türlü sistem için inanılmaz kaliteli bir seçenek... |
|
![]() |
|
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
tesekkur ederim evet baglantida zaten ustanin basinda durmaya kararliyim sabah en sagliklisi bu sanirim.vibe yarin soriyim varsa onu kullansinlar.
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
evet ben kullanıyorum...
1. çok memnunum
2. 7 inç sığar... gerçi ben 407 de kullanıyorum ama 307 de de sıkıntı yaratmaz
3. ben o işlerle ilgilenmem. çok yüksek ses beni hep rahatsız etmiştir...
|
|
![]() |
|
3 numaralı soruyu atlamışım.
Pioneer ın ismini kullanarak en iyisi odur diyecekler aldanma. Ön ve arka kapılara takacacağın componentler gerçekten çok önemli. Özellikle önlerde slim tabir edilen modelleri kullanmanı tavsiye ederim. Marka örneği verecek olursam. 1. Massive Audio 2. Vibe 3. İnfinity 4. Kicker Kutu basda ise tercihini Vibe, Kicker yada JBL markalarından yapmanı tavsiye ederim... En can alıcı noktaya gelelim, ANFİ Pioneer da dahil olmak üzere çok güzel ürünler mevcut. Bunların yanına 2 yada 4 faradlık bir Kapasitör bakmanıda tavsiye ederim. Akünü seviyorsan çok işine yarar. ![]() 1. M Accustic 2. JBL 3. Massive Audio 4. Xetec 5. Pioneer Düzenleyen ErhaN - 09 Ekim 2011 Saat 06:53 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
erhan abi tesisat işine girerken çok başını ağrıtacam haberin olsun
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us sabah monte ettirdim hatta donerken how i met your motherin 2 bolumunu izledim :) cihaz cok guze videosunu da yukluyucem vakit bulabilirsem. Düzenleyen ares2626 - 09 Ekim 2011 Saat 17:48 |
|
![]() |
|
erhan bey bilgiler icin tesekkurler sanirim bu markalari en uygun mediamarketden bulabilirim dimi hafta sonu bakicam orayada.kicker in methini duydum ama acaba varmidir magzalarda bulabilirsem tercihim o olucak.
|
|
![]() |
|
Mediamarket den bulursunda çok pahalı olur. Sen sahibinden.com sitesinden araştır bence. Olmadı başka yerlerden fiyat al mediamarketde dahil, sana bende yardımcı olurum. 2 oto müzik sistemleri dükkanı olan arkadaşlar olunca bilgimizde fazla oluyor. ![]() Düzenleyen ErhaN - 10 Ekim 2011 Saat 07:00 |
|
![]() |
|
Senin canın sağolsun kardeşim. Herzaman buradayım ben. |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
vallaha istanbulda olsaydın doğu bankdan alırdık uygun fiyata
|
|
![]() |
|
Uygun alıyorsunda montaj ve işçilik işin içine girince dahada pahalıya patlıyor. ![]() |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
vallaha ben artık kendim montajlıyorum abi komple tesisata varana kadar ondan unutuyorum o bölümü hep :)
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
oval kolon düşünüyorsan pioneer 460watt ts -A6993s tavsiye ederim amfi için ise kesinlikle JBL derim 75.4 harika bir amfi tabi woffer için ayrı kolonlar ve mid takımı için ayrı amfi düşünürsen mono amfi olarak jbl 601.1 tavsiye ederim mid takımı kicker al ve woffer için kulak önemli bası dağıtsın vurdugunda uzasın bas dıyorsan jbl ama tok ses versin diyorsan kicker S 38cm al :) teyp konusuna gelmeye gerek yok almışsın ama bi daha alaacak olrsan pioneerden şaşma tesisatın ne olursa olsun çaların pioneer olsun :) |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
bulabiliyorsan eski üretim çelik yapı üzerinde pionnerlar var orjinal japon olanlar anfide yine aynı şekilde eski pionnerler çok harika ama şuna yeni pionnerler tamamen çin malı ve plastik üzerine kalitesiz malzeme.
benim eski aracımad 4 adet pioneer 6975 330w pioneer 4 kanal gm-644 vardı 1000 watt champion series piooneer kabin bass ve onu destekleyen pioneer 5300t mono bass anfisi. ben bu sistemden çok memnundum ama şimdi aracım 307 hem bagaj kalmayacak hemde bi bagaj kilidi daha bozmak istemiyorum o yüzden kurmuyorum birazda hevesim geçti ses almak açısından ama bu şekilde multimedia cihazlar çok hoşuma gidiyor. böle 307lerde görünce canım çekiyor ama ne yapalım bekleyecem biraz daha. aracına çok yakışmış güle güle kullan inşallah |
|
![]() |
|
birden cok daha sorun var sizin gibi profesyonelleri bullmusken kacirmak istemem onun icin yeni bi konuda ozetledim sorularimi,cok soru sorduysam af ola bi goz atarsaniz sevinirim;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18915&PID=309734#309734 |
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar uzun zamandır peegeot lara binmeme rağmen bu formla yenı tanıştım ve geçen kayıp yıllarıma uzuluyorum 304 ile buyudum şımdı 307 ye biniyorum bende multimedia bir teyip arıyorum fiyatları memnunıyeti markası montası nasıl yaparım hıc bılgım yok yardımcı ola bılırmısınız bu urun nerden alınır servısemı gıtmem lazım yardımcı olursanız sevınırım. (not : Ankaradayım) simdiden cok tesekkurler....
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
videosunuda koyucam arkadaslar fakat anfiyi satin aldim hepsiburada dan gelmesini beliyorum monte ettirdikten sonra video yukluyecegim
|
|
307xt
|
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-fatih-elektronik-pegeugt-tv-multimedya-navigasyon-kapinda-ode-65893188/detay/#
valla çok istiyotum benim 307 ye ama bi bak istersen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |