![]() |
|
307 Cam kaldırma anahtarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 22:13 |
Bugün camı kaldırayım derken resimlerde de görüldüğü gibi düğme elimde kaldı bundan bulabilir miyim yoksa tamamen üniteyimi değiştireceğim ya da tamir yoluna nasıl gidebilirim forumda aradım ama bulamadım Düğmenin içindeki tırnaklardan biri kırıldı ve parçayı bulamıyorum
![]() konu kirliliği yarattıysam k.bakmayın Sponsorlarımız da eğer parça varsa ilgilenirlerse sevinirim Tam masraflar bitti derken gene masraf çıktı ya of of inşallah pahalı bir şey değildir:S ![]() ![]() Düzenleyen altantezcan - 03 Ekim 2011 Saat 22:14 |
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arka camlar on taraftan pek fazla kontrol edilmiyor. Yerinde olsam o dugmeyi bir arka siradaki dugmelerden biri ile degistirirdim.
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mantıklı hakikaten sanırım tek düğme olarak bulmam çok zor
ama nasıl açılacağını çözemedim tek vidası var söktüm ama çıkaramadım tırnaklımı ki acaba ? |
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cok basit. Yanlarda tirnaklari oluyor. Teker teker kaldiriyorsun ve ayiriyorsun. Ayna secimini yaptigin saga sola giden tusu cekip cikarman gerekiyor once. Yani kaba kuvvet. Hazir icini acmisken iyice bir temizle, cok pis gozukuyor ![]() Düzenleyen koliva - 03 Ekim 2011 Saat 22:26 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet haklısın abi oldukça pis :) bakamıyoruz ki arabaya binmeye bile zor vakit buluyorum yarın sabah bi deneyeyim yapamazsam artık götürcem bayılcam 50 lira :Dbunların sıfırı 200 lira civarı heralde olmuşken yenisi olsun dicem ama o da çok pahalı yav :D
Bide pejonun parçası ucuz derler! |
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
walla harika film benimkide yan camı açmıyordu boş olduğum bi vakit sökeyim arkadakilerin biriyle değşeyim:)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
tek düğme bulamazsın, sağ taraftaki kumanda tekli oluyor onun ıkmasını araştır bulursan düğmeini sök bu kırılana tak,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Aynı sorun bende de vardı, tek tırnak kırılmıştı, konuda açmıştım zaten. Yapıştırma işini filan boşuna deneme tutmuyor. Ben bu hafta sonu bütün sanayii dolaştım ve bir tane tırnak buldum ve değiştirdim. Bulduğum yer bir oto elektrikçiydi. Ben Aydın gibi küçük bir yerde bulduysam sen Eskişehirde çok rahatlıkla bulabilirsin gibi geliyor.
|
|
Peugeot 2004 model 307 1.6 XR (LPG'li-LANDİ)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |