![]() |
|
powerbass Slim hakkında düşünceleriniz. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 11:43 |
|||
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
geçen hafta sizlerinde düşüncelerini alarak aracıma jbl gto 5355 amfi adlım elimdeki 16.cm lik componentler ile birlikte araca montajını yaptırdık.sağolsun Erhan abi yardımcı oldu bu konuda. Wibe kablo kiti kullanarak kaliteli ve üst seviye sistemler için bile yeterli olacak bir alt yapı haızrladık.şuan araçta birde pioneer d4 400w rms lik bir sub var(30 cm) sorun şu ki ben aracın bagajını çok kullanan bir insanım ve bu bass ile bana yeterli bir alan kalmıyor bagajda.bu sub yerine powerbass ın slim serisi bas larından birisini kullanmak istiyorum acaba bu tip sub kullanan arkadaşımız var mı aramızda.aşağıda fotoğraflar da da göreceksiniz ki kutu yapısı bile farklı ve çok fazla yer kaplamayan bir ürün, markada amerika patentli bir marka.teknik verileride benim içinyeterli gözüküyor.sizler bu konuda ne diyorsunuz. ürün kısaca 1200 watt. 300 rms ![]() ![]() ![]() |
||||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
kabin yapısı bass ın özelliklerine uygun fakat tatmin edici tok bir ses alabileceğini sanmıyorum. bagajı fazla kullanıyorsan pandizota champion seri 30 cm bass tak kabin olayına girme derim..
|
||||
![]() |
||||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|||
powerbass hakkında bilgim yok ama
focal slim bass dinledim ve gayette başarılı bence aracın kaportayı sallayacak kadar iyi çalıyodu derin bassları normaller kadar iyi veremeselerde slim baslarda gayet başarılı |
||||
![]() |
||||
|||
Bunedir boyle birisi bassın üstüne basıp yamultmuş gibi :)
Yer bakımından büyük kolaylık sağlar,performans konusunda dinçer yeterli olduğunu söylemişse alınabilecek bir ekipman...
|
||||
![]() |
||||
|||
Bir ara bende düşündüm bunlardan ama kendi aracıma koyup test etmeden almam kesinlikle,ileriki dönemde tekrar gündeme getireceğim bir konu. Bilgi sahibi olursanız ve bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Dinçer abi o Focallerin fiyatı ne civarda ? |
||||
![]() |
||||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|||
dün bir şarkılık ta olsa araçta durdu bunlardan bir tanesi ama amfiden bütün ayarları yeniden yapmak gerekiyor,biz yüzeysel bir ayar yaptık ve tatmin edici gibiydi sadece bass lar çok uzamıyor vurup geçiyor demek dah adoğru olur sanırım,ayarlardan bu durumda bir nebze daha düzeltile bilirse benim için çok iyi olacak hatta bagaj döşmesinin bir kısmını kutunun şekline göre kesip,biraz daha içeri gömerek çok daha az yer kaplamasını sağlaya bilirim gibi geldi.ama tabi aracın üzerinde bütün ayarlar yapıldıktan sonra görmek daha sağlıklı bir şekilde karar vermeye yarayacaktır.
|
||||
2001 peugeot 406 sv bva
||||
![]() |
||||
|||
Bence Yeterli Sesi Verecektir...
Netice İtibariyle Profesyonel Ses Sistemleri Kullanmıyoruz.. Benim için Çok Faydalı Bir Fikir Bende Değiştirebilirim... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Benimde açıkçası şu an ki 2 adet 30 cm'lik yerine düşüneceğim birşey,en azından evdekilerin hani bagaj ? sorusuna cevap olur
![]() |
||||
![]() |
||||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|||
bizi aşacak düzeyde kardeşim fiyatları ama alpine ın küçük bassları var gene mustafa kirli ye bakıcaz bu hafta içi resimlerini çeker eklerim buraya |
||||
![]() |
||||
|||
derin basslarda vede uzan basslarda çok fazla performans beklemeyin slim basslar kicker lar gibi kısa vurur basları yani bi jbl gibi basit bi bası bile uzatmaz ama güzel bi ayarla çok tatminkar bi ses alabilirsiniz |
||||
![]() |
||||
|||
Bekliyorum abi,yeni fikirler yeni dizaynlara açız ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
hallederiz adamlarımız var ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Topuklara çalışsınlar reis ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
http://urun.gittigidiyor.com/ALPINE-SWE-1000-20CM-AKTIF-SUBWOOFER_W0QQidZZ41509500
bu ürün başarılı kendinden anfili slim bass |
||||
![]() |
||||
|||
o zaman ben şartlar olgunlaştığında bundan bir tane alıyorum :)
|
||||
2001 peugeot 406 sv bva
||||
![]() |
||||
|||
bence siz biraz daha bekleyin mustafa için şu alpine bakmaya gittiğimizde daha detaylı bir bilgi veririm
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |