![]() |
|
Black Tazz son hali resim güncellendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2011 Saat 00:58 |
Arkadaşlarım uzun süredir resim eklemeyle ilgili bir sıkıntım vardı şuan itibaren çözüldü bu sorunumu diye düşünüyorum ve sizlerle yaptığım ufak bir işlemi paylaşmak istedim ve yorumlarınızı bekliyorum. Kaputun üzerindeki ızgarayı boyadım sizce nasıl durmuş. Olumlu ve olumsuz yorumlar aldım sizlerinde yorumlarını bekliyorum. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen hakann83 - 28 Eylül 2011 Saat 01:09 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler Gözükmüyor Kardeş...
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
10 kişi okumuş konuyu yorum yokmu yorumm
|
|
![]() |
|
hımm saol arkadaşım bi ilgileneyim onunla
|
|
![]() |
|
şimdi görünüyodur sanırım
|
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gözüküyor şuanda güzel olmuş
|
|
![]() |
|
yorum için teşekkür ederim arkadaşım bayadır resim yükleyemiyodum siteden dolayı sorun halletimede sevindim bu arada
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bence yakışmış güzel duruyor eline sağlık
![]() |
|
![]() |
|
Saolsin platinyumum
![]() |
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
eline emeğine sağlık... çok güzel ve diri duruyo...
![]() |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bu aracı acilen basmak gerek :)
kazasız belasız sürüşler |
|
![]() |
|
Siyaha kırmızı yakışır abi
![]() |
|
![]() |
|
Maşallah Hakan;
Havalandırma Kanallarını Kırmızıya Boyamak Güzel Bir Fikir Bende Gövde Rengine Boyatmayı Düşünüyordum; Kırmızımı Yapmsam Ne... ![]() |
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Güzel olmuş valla Yakışmış Eline SağLıK |
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
![]() |
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
Abim geçen gün çay sohbetinde konuşmuştuk,Gövde rengi de güzel olur ama bence senin araçta siyah kalmasından yanayım,tavan ve farların görüntüsüyle uyumlu duruyor,tabi sen bilirsin ![]() |
|
![]() |
|
Maşallah kazasız belasız inşalla...
|
|
![]() |
|
red tazz derki ; herşey çok güzel olmuş...özellikle siyah üzerine kırmızı gayet çekici olmuş.. öneri olarak çok acil app plaka yaptır kardeşim ..şu anki plakan görüntüyü bozuyor..
|
|
![]() |
|
hakan abicim resimlere bakılırsa güzel gözüküyor ama yakından bakmak gerekir diye düşünüyorum.bu arada cezası olduğu halde app plaka yapsanda fena olmaz
![]() |
|
![]() |
|
Himm onuda yaptiririz arkadaslar yorumlariniz icin saolun demekki boyle kaliyo cogunluk begendi arkadaslar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |