![]() |
|
Sizce Aracımın Pİyasa Değeri Ne Kadar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mesutguven ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutguven
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 Saat 08:56 |
Merhaba arkadaşlar...
benim sizlere bir sorum olacak. yorumlarınıza ihtiyacım var.
![]() ![]() ![]() aracımı satmayı planlıyorum ancak doğru fiyat olarak ne yazmalıyım bilemiyorum. şimdi ben aracımı satıcısından biraz zorla aldım yani araç aslında satılık değildi ve araya bir kaç kişi sokarak satın aldım. o nedenlede sanırım piyasanın biraz üzerine satın aldım. aracım 97 model 306 gti. motoru falan çok temiz. ha kaportası falan faça yapmak uğruna elbette birazcık oynanmış. şimdi aracımı satacağım ama ne kadar fiyat yazmam gerektiğini bilemiyorum. ben 14.000 tl ye almıştım. aldığım günde yine bir ilan verip ilk önce 17.000 falan yazdım ama şimdi ihtiyacım arttı ve rakamı aldığım fiyata indirdim. ama acaba ben yüksek fiyata aldım ve bu rakam alıcıya yüksek mi gelir diye düşünüyorum. sizce bu model arabanın ederi nedir. bende ona göre bir fiat yazacağım. yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler
|
|
Peugeot 306 Gti 2.0cc 185(hp) laci canavar...
|
|
![]() |
|
mesutguven ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutguven
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar yok mu bir yardımcı olacak, fikir verecek arkadaş...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracının özelliklerini yazda ona göre yorum yapalım.
modeli nedir, km si kaçta, bakımları ne durumda, arızası varmı, değişeni varmı, boyası varmı, döşemeler vs sonra ressimlerinide görelim değilmi.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
calpsize ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1976 Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
|
|
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutguven
1997 model. 306 gti. 185 hb 148000 de aracın motorunda hava filtresi ve ekzos dışında bir modifiye yok. kaporta ise fiber döşeli. sağ sol çamurluk değişmiş. komple lacivert simli boya ile boyanmış. görünüşte canavar gibi. sürücü koltuğunun kızağında bir sorun var yanlızca 100-150 tl dediler. onun dışında ağır bir problemi yada yürüründe bir sıkıntı yok. aracın resimlerini koymak istiyorum ama nasıl yapacağım konusunda bir fikrim yok. sahibinden com ilan numarasını vereyim diyeceğim orada resmi var ama bu kez de satış için mi buradasın deyip admin kızıyor
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
forumda arattır ressim ekleme ile ilgili makale var,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutguven
http://imageshack.us/ isimli bir siteye yönlendirme var ancak kayıttan sonra resim yüklemiyor.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mesutguven
neyse arkadaşlar teşekkür ederim aklımdaki fiyatın üzerine verdim arabayı. :)
|
|
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlı olsun işin görüldüğüne sevindim.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |