![]() |
|
geri vites sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 Saat 19:57 |
slm,
Arkadaşlar uzun zamandır olan bir problem bu yani geri vitese takmak istediğimde garç gurç ses yapıyor fakat önce 3. vitese sonra geriye taktığımda sorun olmuyor?? ayrıca bazen kalkışlar da da 1. vitese zor geçme problemi oluyor? tavsiyesi olan var mı? (106 quick)
|
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba kardeş yardım etmek istrerdim ama bendede aynı sorun ufakta olsa var ama sorun etmemıştım benimde öğrenmem iyi olur
|
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
ben 406 da buna benzerşeyler yaşıyordum özellikle geri vites te,vites kolundan şanzımana giden çelik halatlar var bu halatların ucu preslen miş durumda preslerde gevşeme yada kurtulma olunca,alakasını çözemediğim şekilde geriye takmadan önce 3 e atıp sonra geriye takabiliyordum,hatta bazen geri vitesdeyken bile atmalar oluyordu.geri vites halatını değiştirdik sorun çözüldü.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
şanzıman yağıyla da alakalı bişey olabilir mi acaba? bu arada çok teşekkürler ben ustaya bi baktırayım dediğiniz gibi..
|
|
![]() |
|
gendül ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Bu normal bir durumdur!Tornistan senkronize edilmez. Tam tersine sağa dönün, ama 4.5 değil, Ar-o zaman daha iyi çalışması gerekir.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Neyy
![]() bu yorumdan ben hiç bişey anlamadım
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |