![]() |
|
106 spor helezon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
beydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2011 Saat 19:48 |
merhaba arkadaslar
bugun aldığım fk 5mm yay taktırdıgımda hiç bir değişme göremedım ön taraftan acaba bana 3,5 luk mu gönderdi emin degılım eskıler 3,5 luktu 5mm yayın yuvarlak kollarını sayıyorum 7 tane doğrumudur araç 106 quık
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 22 Eylül 2011 Saat 21:04 |
|
beydingarip
çorlu/tekirdağ 59 FN 106 Tel;5433776034 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim internetten aldıgım yaya baktım 7 katlı....5 mm
Düzenleyen Quik_1o6 - 23 Eylül 2011 Saat 00:30 |
|
![]() |
|
pug35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Hayırlısı olsun yaylar bi süre sonra oturmaya başlar ondan sonra biraz daha düşer
|
|
![]() |
|
beydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
sagol pug35 inşallah düser bana biraz yüksek gibi geliyo önden |
|
beydingarip
çorlu/tekirdağ 59 FN 106 Tel;5433776034 |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Quıkler biraz zor yere basıyor... Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Kardesım aracı basmak ıstıyorsan eger 5 lık fk koy bı bakla daha yok et . ardından da 185-55-14 tak gor sonra aracını :) bu seferde kaldırcam dıye bagırırsın ortalıkta :)
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
|
aksungur19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aksungur19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yaa arkadaşlar bir hafta önce aracıma 3,5 fk yay taktım. Çorumdan Samsuna bastım. Yolda zırhı atmaktan korktum. Cart cart değdi. girdiğim çukuru affetmiyor...
|
|
106 xr 1998 1.4 (72kw)
|
|
![]() |
|
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
bndede 106 qs var eiback 50mm taktim onlere on numara oldu yay yumusak vurma yapmiyo cok guzel.
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Kestirdikten sonra spor yay nie taktıkki
![]() |
|
![]() |
|
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Kesinlikle yaylarinizi ne kestirin nede isitarak bastirin cunku cok zararli. alin 5 lik kaliteli bi yay takin on numara olur.ben eski aracimda kestim ve isittirdim arabadan sogudum yaa.berbat oluyo ama simdi spor yay taktim cok memnunum
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
ajan_neo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
bendede fk 5 cm lik yay var arsacım baya yerde ama bendede ilk hali ile yerde değildi ve cok vuruntu yapıyordu.orjinalde bu araçlarda bir fiber ve bir esnek takkoz vardır amartisöre gecen ve üstünde toz körüğü vardır.o körüğün içinde beyaz sert bir takkoz vardır onu cıkarırsan hem komforun artar hemde aracın biraz daha düşer.ben kendim yaptım çok iyi oldu.sana tavsiyem bi dene derim. |
|
![]() |
|
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
kardeş eibach 5cm ideal alçakllıgı saglar ben ondan aldım taktım tavsiye edilir
|
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
![]() |
|
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21426&title=106-da-hangi-ebatta-lastiiniz-var
bu sorun için spor yay çözüm olurmu birde bu spor yayı arka amortisöre nasıl takıyorlar ön taamm ama ?
|
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
|
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
günceldir
|
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
|
HUN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
ozdemirosman 106 larda arka amortisörlerde yay yok torsiyon çubuğu denen çubuk vasıtasıyla düşürülüyor araba.
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
106 xr var acaba bu yaylardan taksam ne olur :) ustunde 13 jantı var hala pek modifiye bilgim yok şimdiye kadar hic yapmadıgım bişey aracı da yeni aldım
|
|
![]() |
|
O.Z Racing ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2012 Konum: İstanbuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı O.Z Racing
Dostum apexi marka bir yay almanı tavsiye ediyorum performansı ise mükemmel hissettiriyor.
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
yay hemen oturur sonradan oturma diye hiç gormedim iki aracıma yay taktım hepsinde cuk oturdu sadece 2-3 gun sert geldi cukurlar sonra eskiye nazaran yumusadı...yaylar 106 nın olmaya bilir. bana öyle olmustu 206 yay aldım netten arac dusecegine yükselmişti :D sonra biraz kavga dövüşle iade ettim :)
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
birde soyle bir sorunum var araca 195 45 15 jant lastik taksam acaba nasıl olur bir kac yerde gordum resimlerde ayrıca arka camurluk 15 jant olmaz diyorlar o dusunduruyor beni 106 xr 3d
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |