![]() |
|
satılık orjinal REMUS kaçırmayın derim. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
YUNUS MERİÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: ist/pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı YUNUS MERİÇ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2011 Saat 15:30 |
arkadaşlar önçeki aracımda kullandığım çift kafa orjinal remus egzozumu satıcam veya silencer'lı bi egzozla takas yapmak istiyorum,
fiyatınını sıkıntı yapmayın arası bulunur ve söylenen rakamlara saygımız vardır..
teşekkürler..
|
|
207 1,4 confort 3k benzinli
çelik gri |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bır resmını eklede almaya nıyetlı olabılecekler gormus olsunlar
![]() |
|
![]() |
|
YUNUS MERİÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: ist/pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı YUNUS MERİÇ
![]() ![]() ![]() ![]() |
bi ekleye bilsem resim onla uğraşıyorum ama bi türlü beceremedim:( |
|
çelik gri |
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
tamamen krom slıncerlı egsozum var taktıralı 1-2 ay oldu. egsozunuzun sesını vıdeo olarak yukleyebılırmızınız
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Fotoğraf görebilseydik iyi olurdu..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı YUNUS MERİÇ
arkadaşlar birisi bana foto nerden yükleniyo tarif edebilirmi
|
|
çelik gri |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı YUNUS MERİÇ
arkadaşım ben daha önçe vtecII de kullanıyodum ve çok tatlı ses veriyodu kafa şişirmeden ama ne yazıkki video yok çekmek aklıma gelmedi hiç şu an boşta duruyo..
|
|
çelik gri |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Asagidaki linkten ogrenebilirsiniz. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16848&title=siteye-nasl-resim-ykleyebilirim veya resminizin linkini siz buraya kopyalayin ben veya baskasi gerisini halleder. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |