![]() |
|
çizik giderici kalem |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
hamham ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2010 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2011 Saat 18:05 |
|
arkadaşlar araçta fazla çiziğim var bu çizik giderici kalemlerden almak istiyorum size sorayım dedim denyen varmı varsa yararlımı acaba ne dersiniz şimdiden teşekkürler
|
||
2005 206 XT 1.4 SİYAH atiker lpg
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yüzdelik üzerinden olumlu sonuç alan %15 olumsuz %85 diyelim :)
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
hamham ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2010 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
http://www.hepsiburada.com/Liste/fix-it-pro-cila-makineli-oto-cizik-onarim-seti-fix-it-pro-ince-cizik-kalemi/ProductDetails.aspx?productId=otctnfix002&categoryId=20035740
bu ürünü gördüm ama fikriniz ne olur yardımcı olurmu acaba
|
||
2005 206 XT 1.4 SİYAH atiker lpg
|
||
![]() |
||
Asi Kaptan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1997 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asi Kaptan
|
Babamın Patronu kendi aracı Passat için almış iki tan 160 liraya çiziği bırak silmeyi canlandırmış :D Babamda denemişti eski aracı için hiçö işe yaramadı yani çizik felan gidermiyor..
|
||
Opel Astra 1.4 T Cosmo 2011
|
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
yok öyle bişey sakın inanmayın bir forumdan abimizin ağzı yandı bu kalemden...
|
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
pasta cila arkadaşım senin çözümün. hem çiziklerin belli oranda gider hem araban cayır cayır olur. saygılar..
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
![]() |
||
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
bende arkadaşlara katılıyorum, yağ bazlı sanki bir yapısı var. çizigi ilk etapta kapatıyor, ama işin kötü yanı dedim ya yağ bazlı gibi birşey olduğu için çizik olan yer toz topluyor daha beter görünüyor. ayrıca yıkanıncada çıkması cabası :)
|
||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
neden ağızınamı sürdü ?
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
haha süper valla
![]() |
||
![]() |
||
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
bu kalem tam fiyasko çıktı 2 sene önce aldım hala duruyor çünkü bir işe yaradığı yok
![]() |
||
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
yalan yalann bu kalemlerin alayı yalan
|
||
![]() |
||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
fiyaskodan başka bişey değil..
|
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
![]() |
||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
|
Ben geçen hafta aldım kardeş.tamamen sıfır işe yaramaz.sakın bulaşma sakın
![]() |
||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Arkadaşlarımın yorumlarını görünce bu dolandırıcılar hala nasıl iş yapıyor reklamlarda hala nasıl ürünleri dönüyor anlamıyorum devletin buna engel olması lazım gelir.
Reklamlarından anlaşılıyor arkadaşlar zaten,bütün çizikler aynı model,aynı ebat da mubarek kalemı çizik üstünden bir çekiyor boya eski haline dönüyor hemen.Sanki çiziği tebeşirle yapmışlar :)))
|
||
![]() |
||
vaysal_ank ![]() 2. Vites ![]() 27 - Şubat - 1973 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vaysal_ank
|
arkadaşım kesinlikle bunlara inanmayın bahsi geçen kalem balbumuyla hazırlanmış geçicici bir silikondur.2-3 yıkamayla akar gider paranıza yazık olur.derin çiziklerde tek çare o bölgeyi rutüşla doldurmaktır.buna çare yok, ama genel anlamada aracınızda dairesel ve kılcal çizikler varsa,çizikler alınabilir , sakın ağır aşındırıcılarla arabanızın boyasını pasta denilen işlemle mahvetmeyin..,pasta cila verniği boyayı kazır ve sadece kısa bir süre temiz görünür sonrada matlaşır. .ben bu işle hobi olarak uzun süredir ilgileniyorum .
hem nano kaplama üzerine hemde çizik alma işlemi üzerine,artık bu sektör de nano kaplama var bilen bilir bilmeynede ne anlatsak boş gelir :)paylaşım sayfam burda..
kullandığım bütün ürünler yurt dısındandır ve efsana ürünlerdir ve profosyonel gruba girer türkiyede marketlerde vs bulamazssınız.
ilgilenecek arkadaşlara teşekkür ederim.. Düzenleyen vaysal_ank - 15 Eylül 2011 Saat 09:07 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |